Konkurranser

Vinn SkipHop Versa stelleveske

Hei på dere!

Jeg lovet jo å ha en giveaway når jeg rundet 900 likes på instagram, noe som skjedde for en stund tilbake, og jeg må bare si tusen tusen takk til alle dere som følger meg der. Er du ikke følger så søk meg gjerne opp jeg heter frujacobsenno .

Så i dag fikk jeg en koselig mail av min faste sponsorkontakt i Amvina, og hun lurte på om jeg hadde lyst til å gi bort en skipHop stelleveske, og dere som har lest bloggen min en stund vet jo at jeg er litt av en SkipHop fan, jeg har hatt en SkipHop Studio og en SkipHop Gallery.

SkipHop er et designerfirma fra NewYork som designer stellevesker, ryggsekker, søte leker for barn, interiør til barnerommet og mye mer. Det hele startet med at Ellen Diamant fant opp flaggskipet til SkipHop, stellevesken DUO på begynnelsen av 2000-tallet. Og etter det har det blitt flere stellevesker og flere ulike produkter.

Akkurat nå har jeg en SkipHop Chelsea som er min soleklare favoritt og den vakreste stellevesken jeg har sett. Den kan også brukes som en vanlig veske når barna er ferdige med bleieperioden. Og av erfaring, kan det være kjekt med en veske som rommer litt når barna blir eldre også, og  om man skal på tur med mannen 😛

Og vesken som skal gies bort er en SkipHop Versa. Den er utrolig skjønn, og om du drar ned glidelåsen i midten på den blir den hele 20% større!! Den er like fin som vanlig veske, som den til stelleveske. Så om du ikke trenger stelleveske, ville jeg allikevel vært med i konkurransen 🙂 Hvilken kvinne får vel nok vesker?

SH-Versa-Black-Closed-NoPad SH-Versa-Black-Indoor

Er den ikke nydelig??

Her er reglene for deltagelse: 

Legg igjen en kommentar her på bloggen med hva designeren bak SkipHop heter, og del innlegget videre med share/like knappen under.

Jeg blir også super duper glad om du vil like min facebookside, men jeg tvinger ingen 🙂

Vinneren trekkes på Fredag 14.11. klokken 21.00

Kommentarer
(Lest 184 ganger, 1 Lest i dag)

28 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.