Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Konkurranser

Vinn tatoveringer fra Boldstatements.no

//Sponsede tatoveringer//

På Lørdag fikk jeg en fin fin konvolutt i posten fra Boldstatements. I den konvolutten var det noe mine unger synes er stor stas om dagen, nemlig tatoveringer. Det finner jo ikke noe som er kulere enn det. for barn på 5 og 4 år :) 1 åringen synes også de er veldig fine, men jeg har ikke latt henne få det på enda, men det spør om ikke jeg bare må la henne få prøve også, for hun skal gjøre akkurat som de to andre, og det er ei frøken som har ben i nesa og vet hva hun vil.

2014-10-25 18.28.43

Her var det utrolig mange kule tatoveringer for både voksne og barn, Stjernene er jo kule for voksne på sommeren f.eks om du vil gjøre festantrekket litt mer rocka eller om man bare ønsker seg en tatovering og ikke vil ta en permanent en. Man kan jo bytte etter hver som humøret svinger også da :)

2014-10-25 18.41.00

Jeg delte de opp slik at Kristian fikk de mest guttete og Kristine de for jenter. Også tok jeg stjernene selv:P Jeg har alltid hatt lyst på tatoveringer, men ikke permanente, så dette passet perfekt :)

Ungene har nå hatt de på siden Lørdag, og de sitter fortsatt på og er ganske tydelige. Og da er hender vasket x antall ganger pr dag og de er badet og dusjet med. Så at de er slitesterke er det ikke noen tvil om :)

2014-10-25 18.41.09

2014-10-25 18.41.03

Jeg har fått mye respons på bildet jeg la ut på instagram av disse og nå kan dere være så heldige å vinne tatoveringer selv.

2 heldige vinnere får 10 tatoveringer hver! Vinneren trekkes Søndag 2. Nov.

Og det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i innlegget under her, og dele innlegget videre :)

For ekstra vinnersjanser : 

Lik Boldstatements på facebook

Lik bloggen min på facebook

Kommentarer
(Lest 83 ganger, 1 Lest i dag)

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.