Vinterkos med My Little Kitchen

// Sponset kokebok//

I dag skriver vi 17. Desember. Det betyr at det er 1 uke igjen til jul. 1 uke!! Det er SYV småå dager, og på den syvende dagen er det nok som skal gjøres, samtidig som man skal kose seg.

Jeg våknet i dag og kjente på meg at det var noe som ikke stemte. Jeg tenkte på det var noen gaver jeg hadde glemt, men nei, det var ikke det. Julekaker!! Jeg hadde ikke laget så mye som et pepperkakehus enda. Det er godt ungene har juleferie og kan hjelpe til. Så under frokosten kastet jeg meg rundt, fant frem boken jeg fikk for noen uker siden og begynte å finne ting i skapene.

Heldigvis er oppskriftene i Vinterkos med My Little Kitchen enkle, og ikke minst raske. Med fire små så trenger man ting som går fort og som ikke er så vanskelig. Og selv om jeg var sikker på at det skulle gå lett så gikk det enda raskere enn jeg trodde.

Så nå har jeg to bokser med deilige havreflarn stående klare om vi skulle få besøk. Og jeg skal aldri noensinne kjøpe de igjen, så enkle og så gode man får de hjemme. Også vet man 100% hva som er i dem.

Disse kakene er også perfekte som gaver til besteforeldre, tanter og onkler. Eller kanskje du vil overraske en nabo med deilige julekaker? Helt supert.

Så har du ikke begynt på julebaksten fortvil ikke. Boken finner du hos dagligvarer og kiosker over hele landet. Og de fleste ingrediensene har du allerede i skapene dine. Overrask med super enkle småkaker, bollekakejuletre, og hjemmelaget sjokolademousse uten avanserte oppskrifter. Og når selv JEG får det til, så får alle det til 😉

Og selve boken er også en super gave i seg selv, kanskje med en smaksprøve på en av oppskriftene ved siden av?

I løpet av uken skal vi lage både fuglemat, juletrekake, og andre gode saker. Så følg meg på facebooksiden,  snapchat og instagram fremover så får du se resultatet 🙂

Har du bakt til jul i år? Har du hørt om My Little Kitchen?

Kommentarer
(Lest 83 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “Vinterkos med My Little Kitchen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.