Barneklær og utstyr,  Barnevogner

Viper 4s, Min store vognkjærlighet…

Som dere som leser bloggen min fast kanskje vet, så har jeg vogndilla. Jeg er ikke redd for å si det, jeg ELSKER vogner og jeg gruer meg allerede til å ikke ha så små barn at de nekter å sitte i vogn 🙂  MEN, jeg har nå funnet min store kjærlighet innen vogner og den heter:

Viper 4S

Når jeg valgte denne vognen var det ikke så lett å finne noe om den på Norske sider, og det eneste jeg fant var ar den danket ut Emmaljunga Mondial i en svensk test. Og jeg tenkte som så at om noe danket ut Emmaljungaen, ja da var dette vognen for meg.   For jeg ELSKER emmaljunga som bagvogn, men jeg hater den som sportsvogn. Litt sånn elsk/hat forhold der altså. Så da var det bare å selge unna TFK Joggster Twisten som stod i gangen og bestille en Viper 4S.

Jeg har også fått en del forespørsler om å skrive om vognen da det finnes lite om Viper s4 på nett.

Og jeg angrer ikke et sekund. Den er så fantastisk god å trille og Lille Søster sover godt i den, så da regner jeg med at den den er godkjent fra hennes side også.

BAGDEL:

Trille viper 4s

Bagen er utrolig romslig og god. Vi har en lang 1 åring og hun har fortsatt plass, bare ikke veldig lyst til å ligge der 🙂 Hun er 79 cm lang. Så vil tippe at bagen er ca 80 cm og ikke 79 som det står i anonnsene 🙂

IMG_9733

Myggnettet er gjemt i trekket, og det er solskjerm på kallesjen og bærehåndtak.  Stoffet har UV filter 50+

IMG_9738

IMG_9736

Sportsdel:

IMG_9740

En av grunnene til at jeg følte jeg måtte bytte ut TFK’n var at jeg ikke hadde mulighet til å ha henne mot meg. Denne har vendbar sportsdel, slik at du kan selv velge. Sportsdelen har også stoff som er laget med Solfaktor 50+

IMG_9747

Fotposen på.

IMG_9749

IMG_9730

Viper 4s

Beklager sjevt bilde 😛 Men kallesjen kan dras langt ned når ryggen er halvveis nede eller i sittende posisjon. Så ingen fare for at det får solen i øynene mer enn de må 🙂

Det er luftfylte hjul og ikke EVA hjul, noe som er et stort pluss. Jeg kan ikke fordra de harde EVA hjulene.

IMG_9750

IMG_9746

IMG_9743

IMG_9742

Stor “takluke” og lommer bak på kallesjen til oppbevaring.

Lengde sittedel: 95 cm.
Styrehøyde: 85-102 cm.
Bredde: 63 cm inkl hjul.
Mål i sammenklappet tilstand: 83 x 53 x 23 cm.
Vekt sittedel: 5,3 kg.
Vekt chassis: 7 kg.

– Justerbart håndtak.
– Stor varekurv.
– 5-punktssele.

Trille Viper 4S best i test – Råd och Rön 5/12 2011: Praktisk, lett å kjøre og lett å legge sammen. Den ble også best i test i Mai 2012.

Trille Viper 4S 2013 Svart Alum inkl. Bag er en unik duovogn med vridbare framhjul som optimerer kjørekomforten. Den kompakte størrelsen gjør at den lett kommer frem mellom butikkhyllene. Laget i vind- og vanntette materialer. Lett chassis i aluminium som gjør den lett å ha med seg på buss og tog. Lufthjul bidrar til kjørekomforten. Lett å pakke i bilen.
Anbefalt alder: fra 0-3 år.

Jeg har gått i alle mulige terreng med denne: i skogen, i skogen på isdekt snø, i byen, på kjøpesenter, på snøkledde veier, isdekte veier, dårlig brøytede veier, bar bakke, sand, grus. Ja, you name it and I’ve been there. Og den tar seg frem uten noen problemer.

Når jeg kjøpte denne vognen på Jollyroom fulgte dette med i pakken:

* Understell og hjul

* Bag med trekk og myggnett

* Sportsdel med fotpose

* Bumperbar

* Koppholder i plast

* Stelleveske

Så det er alt du trenger til vognen 🙂

Om du lurer på noe må du ikke nøle med å ta kontakt, så skal jeg prøve å svare deg så godt jeg kan 🙂

Du får kjøpt Viper 4s hos Jollyroom, Mimmis og lekmer.

Hvordan vogn har du? Hva synes du om Viper’n?

Følg Fru Jacobsen på facebook for å se hvilke vogner hun har akkurat nå 😉 Eller på Instagram/snapchat: frujacobsenno

Kommentarer
(Lest 3 922 ganger, 2 Lest i dag)

48 kommentarer

 • mariannehennoen

  Mine er dessverre blitt for store til vogn 🙂 Men vi hadde ei stor og tung emmaljunga vogn til begge to !

 • frugravningen

  Ser veldig fin ut, og den var jo ikke så tung heller. Her i huset har Bugaboo seilt opp som storfavoritt. Kan ikke fatte at jeg ikke kjøpte den tidligere. Ingen over, ingen ved siden sier jeg bare..

 • Ellen

  Hei, Takk for innleget 🙂 Bruker man samme kalesje til bag og sportsdelen? Ser det er sånn solbeskytter i toppen på bagkalesjen og lurer på om dette også er på sportskalesjen?

 • Mamma Kristina (www.inelinnea.blogg.no)

  Var ikke så opptatt av vogn. Hadde Simo da hun var født, som ble brukt til sovevogn i bhg til hun sluttet med det. (Tok den gjerne hjem om høst/vinter til å bruke priv). Ellers fikk hun en Carena m hello kitty da hun var ett år, brukte vi en eller to år, så kjøpte jeg en annen Carena vogn med koppeholder på toppen, og sist landet vi på Brio Race, og en enkel trille. Bruker de liiiiite.. Trillet bare tur det første halvåret hun var født, ellers har vognen bare vært med på senteret for å ha henne i/ha ting i.. haha.

  Men denne ser jo helt grei ut den da:) Aner ikke, har aldri vært opptatt av vogn.

 • Magdalena

  Hei!
  Takk for omtale, ikke så lett å finne noe om denne vogna. Jeg lurer på å kjøpe denne, men lurer på om den er høy nok, både jeg og faren er ganske høye, og jeg blir gaaal av å sparke føttene inn i vognunderstellet når jeg går;) Vet du hvor høyt håndtaket er ift TFK? Tfk har jeg prøvd, og vet den er passe nemlig:) Er det like lang skrittlengde liksom..? Og er bag/sittedelen høy eller lav?
  Er det forresten en 2014modell du har?

  • Fru Jacobsen

   Ja, det er en 2014 modell 🙂

   Min mann er 1,96 m og han synes den var god å trille. Så det kan bli ganske god skrittlengde om man drar håndtaket helt ut. Bagen er den lengste på markedet og når karoline var 82 cm passet hun fortsatt i bagen. Min frøken på snart 4 år passet i den når hun brukte 104/110 i klærne. Også liggende, så det er absolutt en vogn jeg vil anbefale videre 🙂

 • Helene

  Hei! Vi har en simovogn nå, og jeg liker den virkelig ikke! Den er kjempe god å trille, er ikke det, men er jo kjempetung! Så midt spørsmål er, hvordan er den å trille, forhålten simo? Dempingen, om den er god, vi har og babyjogger city verca, men den er stiv, og mangler demping, og har så små hjul. Syntes denne virker som en fin kombinasjon, men vet jo ikke, får ikke mulighet til å se på den, for den finnes ikke i noen butikker.. så du som har prøvd det meste, hvordan er den?

 • Caroline

  Hei. 🙂 Jeg har også en Trile Viper 4S. Superfornøyd. Men nå har vinteren kommet i nord og min gutt vokser ut av bagdelen ganske snart. Jeg lurte derfor på hvor du har kjøpt fotposen til sportsdelen? Den fulgte ikke med vognen som jeg kjøpte på jollyroom.no

 • marthe

  Hei:) har akkurat bestilt meg denne vognen etter å ha lest innlegget ditt:) men lurer på om du har regntrekk til bagdelen? hvor har du evt fått tak i det? finner ikke noe på nettet;)

 • Hanne Marte

  Hei!
  Så fint og informativt blogginnlegg!:) Vi lurer på å kjøpe en trille viper s 2014…opplever du den fortsatt som en favoritt etter noen måneder bruk? Kommer mest til å brukes på skogsvei/grusvei og asfalt!:) Føles den “stiv” og håndtere med tanke på lite demping? På forhånd: tusen takk for svar:)

  • Trine Lise Jacobsen

   Hei 🙂 Fortsatt klar favoritt både på snø, grus og i skogen 🙂 Ingen som kan slå den på det synes jeg, og det at mange synes det ikke er god demping er jeg ikke enig i. Er mange med mindre demping enn på denne 🙂

 • Kristin

  Hei:-) Takk for god beskrivelse! Så kjekt å finne en vogn du er fornøyd med.. Jeg har ikke klart å bestemme meg. Har sett på bugaboo, men blir ikke helt fortrolig med den. Kom akkurat over denne vognen, men så dumt butikkene i Norge ikke har tatt den inn! Det er så vanskelig å se på bildene hvordan stoffet er på bag og sportsdel er. Ser det fint ut i virkeligheten? Har du sett andre farger enn svart? Vet du om det går å koble til søskenbrett? Hilsen Kristin:)

  • Trine Lise Jacobsen

   Vet ikke hvor du bor jeg, men hos mimmis.no kan du komme til dem for å se på den, og jeg mener å ha sett den i butikk på barnashus?

   Jeg har sett den i sort og beige, og den er veldig lekker. Og jeg kan garantere at stoffet er fint. Enkelt å holde rent, og om du imprignerer vognen setter ikke flekker seg så fort og det er lett å holde rent.

   Går fint an å feste på søskenbrett 🙂

  • Trine Lise Jacobsen

   Men jeg tror at jeg ville gått for Bumbleride indie, som jeg også har skrevet om her på bloggen for den er litt mer moderne, og ikke så mye plast på. Eneste minuset er at sportsdelen kun er vendt fra deg.

   Men den er ganske samme utforming på, men tar mye mindre plass i bilen, gangen… Ja, over alt egentlig 🙂

   • Kristin

    Holder til i Stavanger. Tenker meg ut på butikkene i området for å se om noen av dem har den, men tviler. Så nå at det var en stund siden du skrev innlegget. Har du solgt vognen nå? Var du ikke lenger fornøyd med den? Jeg har brukt mountain buggy de siste 2,5 årene. Der er sportsdelen vendt vekk, og jeg syns det er helt forferdelig. Det er nok krav nr 1. Har kun hatt vogner med svingbare forhjul, så tror ikke jeg hadde taklet noe annet. Ellers vil jeg at den skal være grei på grus, i by, inn på buss og inn og ut fra bil. Likte at viperen har flat liggestilling og justerbart forbrutt på sportsdelen. Var det noe du irriterte deg over med vognen? 🙂

 • Anonym

  Er fra Stavanger. Skal rundt å se på butikkene i området, men tviler på at det er noen som selger den. Så nå at det var en stund siden du laget innlegget. Har du solgt vognen? Likte du den ikke lengre? Jeg har brukt mountain buggy til første mann.. Der er sportsdel vendt fra meg.. Syns det er forferdelig, så det er krav Nr 1. Ellers må vognen kunne brukes på grus, i by, på buss og være lett å ta ut og inn fra bilen. Har bare hatt vogner med svingbart forhjul, så tror ikke jeg klarer noe annet:-)

 • Siril

  Hei. Ser dette er et gammelt innlegg, men prøver allikevel. Fortsatt fornøyd med vognen? Jeg har denne til lillemor og har i dag montert på sportsdel da det begynte bli litt trangt i bagen. Er en ting jeg ikke skjønte helt. Selene var så innmari korte. Fant ikke ut av hvordan de kunne reguleres. Så med ulldress nedi posen var det ikke sjans å få på selene. Har du opplevd dette eller er det noe jeg ikke har skjønt? Forøvrig veldig fornød med vognen min. Men skulle gjerne likt å ha sånn fotpose som du hadde. Fulgte ikke med når jeg kjøpte min.

  • Fru Jacobsen

   Hei 🙂 Den vognen er gull ❤️❤️ Selene ble for korte her også så jeg kjøpte ekstra seler til å ha i på sparkjøp 🙂

 • Line

  Hei 🙂 Jeg fikk veldig lyst på denne vogna, med setedel og liggedel og bilsete. Fant pakke på lekmer og mimmis. Men fant liksom ikke ut om alt fulgte med på mimmis? I forhold til at jeg bare kan sete bilsete på vogna? Vet du om man kan ha setedelen begge veier på vogna? Altså mot meg også? Jollyroom hadde den ikke 🙁

 • Lydia

  Hei! Ser at dette er eit gammalt innlegg, men innlegget ditt var så informativt og fint!
  Eg var i ein butikk i dag og prøvekjørte denne vogna, men dei hadde ikkje fylt skikkelig med luft i dekka, så det gjorde at eg ikkje fekk heilt det rett inntrykket. Likte virkelig alt med denne vogna og den har alt eg ser etter. Men eg lurer på om den ikkje var ganske tung? Eller hadde dette med lite luft i dekka å gjere? Eg er veldig lav, og når eg prøvde å løfte vogna så var det ganske vanskelig og tungt. Korleis er det å løfte ho opp på fortau og liknande f.eks.? Kanskje ho blir tung når ein har håndtaket heilt inne, slik eg blir nødt til?…

  • Fru Jacobsen

   Jeg synes ikke den var tung, men kan nok ha noe med å gjøre at hjulene ikke var pumpet skikkelig opp. Jeg har også håndtaket helt inne på den. Utrolig god vogn, så det er synd frøkna ikke sitter i vogn lenger 🙁

 • Ashlye

  Hei ser att det er ett gammelt innlegg, Men lurer så utrolig på hvor du har fått tak i fotposen. vil kjøpe denne vognen på jollyrom, men der står det klart at fotpose ikkje er inkludert 🙁 Bumperbar

  (Heller ikkje: Koppholder i plast,Stelleveske og bumperbar)

  • Fru Jacobsen

   Jeg kjøpte min hos Mimmis.no , og der fulgte det med i pakken: stormtrekk til bag, fotpose til sportsdel, stelleveske, koppholder og bumperbar 🙂

 • Merethe

  Hei. Er på jakt etter en vogn som er vendbar, god demping og trillekomfort i de fleste terreng, liten sammenlagt og lang i ryggen. Er denne noe for oss da? Svar gjerne på Mail 😉

 • Timea Kiss

  Heia. ? Jeg trengte ikke å bruke site delan til nå. Babyen blitt stort nok nå og jeg ville begynne å bruke den, men jeg så bare nå at jeg fikk ikke med fotpose til site delan. Det er første barn til oss, så jeg hadde ingen erfaring med barnevogn da. Hva du tror, går det ann å bestille fra noen plass?

 • Tine

  Hei jeg har kjøpt meg en viper 4s brukt men jeg lurer på om du vet om man får kjøpt trekk til bagen og sittedelen nå ?

 • Deb

  Hei. Hvilke foretrekker du mest, denne eller Beemoo airfill? Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken av de jeg skal kjøpe. Ryggen på begge kan legges helt ned og er vendbare? Kan denne legges sammen med liggedelen på? Ser at du skreiv at beemoo kun kan slå sammen uten liggedel? Takk for svar <3

  • Fru Jacobsen

   Viper kan slåes sammen med sittedel/bag på ja. Det kan ikke airfill. Også har denne en litt kraftigere ramme. Ryggen på airfill er litt lenger, og selene bedre. Men jeg bruker ikke seler i vognen så for min del spiller det liten rolle. Det som er kjipt med viper er at det er lufthjul og om du triller mye på asfalt er det lettere å pungtere. Men ellers er det litt smak og behag. Jeg liker nok stoffet i viper bedre enn det i airfill 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.