Viper 4s

I går kom vognen, og jeg hadde selvfølgelig ikke strøm på speilrefleksen før i kveld, så får ta noen flere bilder i dagslys i morgen. Dette er virkelig en genial vogn, og jeg kjenner det langt inne i hjerteroten at dette var rett for oss. Vi har hatt den første trilleturen uten ville protester og sutring fordi hun hele tiden kunne se oss.

v1

v2

v3

v4

Også så mye ekstra som fulgte med. I det jeg åpnet pakken med vognen så ramlet det ut fotpose ( noe som er et must for meg, og jeg hadde allerede sendt mail til det danske selskapet for å høre om det finnes 😛 ), en koppholder (så nå kan jeg ta kaffen to go når vi er i byen, eller bare sette pepsimaxen der 😛 ) og stelleveske i tillegg til selvevognen med sportsdel og bag.

Trekket er vindtett og har solfaktor 50, noe som er veldig kjekt på sommeren. Så gleder meg masse til å bruke den mye mer.

I dag har den blitt testet til det ytterste da vi gikk tur i skogen som ikke er brøytet, vi gikk bare oppå ca 150 cm med snø som var pakket oppå hverandre slik at ungene skulle på ake. ( mor også selvfølgelig). Og den trillet fint der også selv med litt humpler, så lenge jeg hadde låste hjul. Etterpå trillet vi til butikken og den har en fantastisk trille komfort.

Jeg ser at bildene er litt mørke, men jeg kan få tatt nye bilder i morgen 🙂

Hvordan vogn har du? 

Kommentarer
(Lest 115 ganger, 1 Lest i dag)

10 thoughts on “Viper 4s

  1. Gratulerer med nok en ny vogn. Her i huset har vi nok kjøpt vår siste tror jeg. Men det er kanskje likegreit?! Hvor mange forskjellige vogner har du hatt tilsammen nå? Tror du har slått meg nemlig 😉

  2. Det så ut som en kjempefin vogn! Jeg savner litt å kunne se babyen når jeg triller altså. Så hvis jeg får en baby til, så skal jeg ha den retningen på vogna:)

  3. Kunne du skrevet litt mer om denne vogna? Hvordan den er sammenslått og slik. Har en tfk nå, og vurderer å bytte ut den nemlig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.