Barneklær og utstyr,  Barnevogner

Vogn til jogging i terreng eller til byturer?

//Sponset vogn, regntrekk og pute//

Ja, takk begge deler sier jeg da!

Jeg er meget kravstor når det kommer til vogner, og jeg har vogndilla. Det er absolutt ingen god kombinasjon, for sånn aller helst skulle jeg hatt en egen garasje til vogner slik at jeg kunne hatt en vogn til hvert bruk, en til hvert humør og etter hvilket hver det er.. Men så har det seg slik da at vogner koster jo en del, så for meg må en vogn ha ALT, så jeg bruker en del tid på å bli fornøyd og finne den rette.

Jeg har hatt Simo, Emmaljunga ( i x antall typer, farger og prisklasser), carena, GT Safari dobbel, TFK (hele tre forskjellige), X-lander, Maclaren, Beemoo, Brio + + Jeg har altså vært borti det meste. Og nå om dagen tester jeg ut joggevogn fra Jollyroom, som heter North 13.5. 

Les også: North 13.5

I begynnelsen likte jeg absolutt ikke hvordan Karoline satt i den, men så fant jeg ut at det var en del som manglet for å holdet trekket på plass på ene siden. Kontaktet Jollyroom, og 2 dager senere lå delen i postkassen, og da satt hun som en drøm i den. Og hun liker godt å sitte i den selv også, og hun har god oversikt over hva som skjer. Hun liker vanligvis ikke å sitte i vogn, men denne sitter hun pent i.

I tillegg til vognen, var jeg så heldig å få tilsendt sittepute til vognen og regntrekk. 

rp_2014-06-24-19.14.02-1-543x724.jpg

Frøkna sitter godt om vi løper eller går, og med sitteputen så blir det ekstra behagelig og stødig for henne å sitte der. Og på kjølige høstdager blir hun ikke kald i rumpa, da denne isolerer godt, men er det supervarmt ute tar jeg av puten da hun er veldig varm av seg og svetter av ikke noe.

Vognen triller like godt på asfalt, butikkgulv og i litt ulendt terrereng, og grunnen er de store 16 tommers hjulene. Itillegg er vognen ganske smal så du kommer frem på ganske smale veier, du kommer gjennom kassene på butikken uten å måtte vrikke og vri for mye, og ikke minst kommer du lett igjennom en vanlig innedørs åpning.

2014-06-24 19.27.12

Vi har vel alle opplevd å måtte vognen inn for å roe et overtrøtt eller sykt barn? Da er en smal vogn virkelig alfa og omega!

2014-06-24 19.16.01

Langt gress er heller ingen hindring, og løpestroppen (håndleddsstroppen) er super god å ha om du har litt fart i en bakke eller skal gå der det er litt bratt, slik at du har sikkerheten til barnet i behold om du skulle falle og miste taket på vognen. Jeg bruker den også om jeg begynner å bli sliten i skuldrene og må løsne litt på dem med å veive med armene, for da triller vognen like rett og jeg kan gå bortover med armene løse.

2014-06-24 19.25.59

2014-06-24 19.25.52

Regntrekket er av samme type som TFK, EW og OTH har, gjennomsiktig plast. Jeg personlig liker disse veldig godt fordi jeg har oversikten og kan se til ungene, men hver gang det blir kaldt ute blir jeg like sur fordi det da blir klin umulig å sette på 😛 Men men, man får det på  til slutt.

Jeg har brukt denne vognen til å gå små turer, jogge, trene intervall trening, shopping turer  og turer i skogen, og den er utrolig god pga de store hjulene. Eneste som gjlr at den ikke er så god på shopping er den lille kurven så man må bære alt, evt kjøpe vognkroker å ha på styret 🙂

Hvordan vogn/vogner har du? Evt har hatt? Hvem var din desidert største favoritt? Og hvilken er din drømmevogn og du kan se bort fra pris?

Kommentarer
(Lest 413 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

  • Inger

    Jeg har brukt Bugaboo Cameleon til begge gutta mine. Med førstemann var dette en perfekt vogn for både meg og mannen. Ja, den er dyr men ble alikevel økonomisk for oss da vi ikke hadde noe behov for en tilleggsvogn i løpet av hele hans vognperiode. Med offroadhjul fungerte den bra på vinterføre og på skogstur og med de små svingbare hjulene var det en perfekt shoppingvogn (noe man har god tid til med førstemann). Kjempelett å trille og bære inn og ut av bilen, blir veldig liten sammenslått og har god kvalitet. Bagen er svær og selv om sittedelen kanskje ser litt liten ut trivdes han godt i den og sov som en stein.
    Hadde valgt samme vogn på nytt om jeg hadde vært førstegangsfødende. Om vi skal ha flere nå som vi har to fra før tror jeg det blir lite tid til sentershopping og slikt så da tenker jeg heller at jeg ville hatt en svær emmaljunga stående under trappa som sove- og hente i barnehage/skolevogn og en lettere trille i bilen som man også kan klikke babysete på. Får å gjøre hverdagen lettere (i mitt hode) 😉

  • Lindah

    Hade 14 vagnar på den tiden våra 2 barn var vagnberoende. Ja jag har/hade total vagndilla. Men förutsättningarna ändrade sig hela tiden efter att barnen växte så det blev byta av vagnar + att vi hade både enkelvagnar och du belangar då det endast är 14 månader mellan våra barn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.