Barneklær og utstyr

Vogndillaen slår til igjen

Jeg har jo lenge hevdet at TFK var min absolutte favoritt, og den er også ufattelig god å trille uansett føre, MEN det er alltid noe man ikke liker med en vogn, men det er greit å få den så nært det perfekte som mulig.

Så i går kveld røyk TFK ut på finn, og i kveld ble ny vogn bestillt. Og jeg irriterer meg grønn over at ikke alle nettbutikker har den muligheten som ellos har til å sende den slik at du har den dagen etter på. Riktig nok betaler man 60 kr ekstra, men man har varen dagen etter. Så nå blir det et par dagers venting på at det nye gliset skal komme i hus.

Jeg har lett, studert, lest tester og vridd hjernen min på om jeg egentkig ville dette. Og ja, jeg vil dette. jeg vil ha en den nye for den virket perfekt på alle mulige måter  🙂  Og valget falt på 2013 modellen til Trille Viper 4S.

Det jeg har savnet med TFK er muligheten til å kunne ha barnet mot meg, jeg bruker vognen mye og det er koselig å kunne snakke sammen om de vi ser og lære barnet om det som skjer mens vi går. Så en av grunnene til at vi ikke har gått så mye tur med TFK er fordi jeg ikke kan se henne og se at hun ikke får for mye vind i ansiktet, om hun har sovnet og generellt har det bra.

I tillegg blir det glipper på sidene av myggnettet, så innsekter kan komme inn i vognen uansett, og det liker jeg heller ikke.

Viper 4 S ble kåret til best i test i Sverige Desember 2011 og slo blandt annet ut min favoritt Edge Duo fra Emmlajunga. Så nå er  jeg spent og kommer vel knapt til å sove frem til den er i hus <3

Hvilken vogn har du? Hvilken vei liker du å ha barnet?

Kommentarer
(Lest 74 ganger, 1 Lest i dag)

6 kommentarer

 • rebeccaandreap

  Tittet på denne en gang jeg også. Men var fast bestemt på å ha emmaljunga scooter 2.0 :p Skulle ønske jeg kunne ha han mot meg, men gjort er gjort.. Nå er det helt stopp med å bytte ut vogn her i huset ellers blir vel kællen gal :p hehe

 • guttemamma

  Grattis med ny vogn (når den kommer da 🙂

  Jeg er evig simofan, så lillegullet trilles i simo kombi 2013 modell. Elsker de vognene, selv om det er tunge og klumpete, så er det så fantastisk gode å trille uansett føre. Man har jo muligheten til å ha barnet både mot seg og fra seg i disse, men jeg har aldri likt å ha dem fra meg, så her er dem kun vendt mot meg 🙂
  Har også en Brio Go, men uten bagdelen, så den blir vel brukt litt når Matheo blir større.

 • mammalinn

  Jeg har en Emmaljunga Nitro city som jeg absolutt ELSKER.Nikolai sitter mot meg i vogna,prøvde å snu den en gang men da reiste han seg opp i vogna å hylte for han ikke så meg.hehe.

  I oktober 2014 har jeg hatt den i 3 år! 😮 å jeg må levere den til der jeg har kjøpt den for selve den dingsen som er under hode når man bøyer den ned er på en måte blitt skjev :s
  å Bremsa er vanskelig å sette på :s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.