Hverdagen,  Svangerskap og fødsel

Walking down Memory Lane

I det siste har det poppet ut den ene babyen etter den andre blandt bloggere  og fine folk jeg følger på instagram. Og det florerer av søte babybilder, og jeg tar meg selv i å bli babysyk IGJEN, eller hodet blir babysyk, mens det finnes vel ikke en celle i hele kroppen som ønsker seg et svangerskap, en fødsel eller spedbarnstid akkurat nå.

Men det er jo lov å savne magen bittelitt, selv om jeg for 1 år siden på denne tiden var møkka lei og hadde mest lyst til å be jordmoren på kontrollen ta henne ut med en gang og bare bli ferdig med det. Og enda hadde jeg 2 mnd igjen som gravid 😛

Jeg og mannen så på fødeavdelingen her om dagen og jeg sa det til han da også, at jeg lett hadde gjort det igjen. MEN at kroppen ikke akkurat hadde vilje til det akkurat nå. Nå vil denne kroppen ha hvile etter å ha fått 3 barn på 4 år. Men som jeg sa til han, man skal aldri si aldri…. Når Karoline er 3 år, kanskje vi brått får lyst på en liten en igjen, men for nå er hun siste tilskuddet. Og samtidig som det er vemodig å tenke på at det mest sannsynlig er siste gang jeg hadde stor mage, så er det også veldig deilig å tenke på at man får mer og mer selvstendige barn så man kan unne seg selv noen små “time-outs” og ikke minst få kroppen sin tilbake.

Savner du å gå gravid? Er du ferdig med barn? Hvor mange barn har du? 

Jeg vil også få tipse dere om den fantastiske bloggen til Bente, som jeg har vært så heldig å bli kjent med gjennom mange år i bloggeverden. Den heter Mammas Bakeri. Bente var en av deltakerene i den første runden med Kakekrigen, og jeg satt som limt til skjermen. Er jo alltid morro når det er kjent folk med. 

Nå har hun en giveaway på bloggen sin, der du kan vinne den nydelige boken til Tonerose Design. Klikk deg inn og delta du også 🙂 

Kommentarer
(Lest 97 ganger, 1 Lest i dag)

6 kommentarer

 • Nina Grorud Nicolaisen

  Jeg er så frem og tilbake om jeg vil ha flere jeg…
  Har så mye som må på stell før vi kan. Og er redd for at innen alt er i orden så er det “for sent” hvis du skjønner. Har jo ikke lyst å begynne på nytt når Tidemann er 10 år liksom…
  Så vi får se… Det er jo så dyrt med barn også, så utdanning MÅ jeg jo få meg først!!

 • Nann Karin

  innerst inne er jeg ikke ferdig med å få barn, jeg kunne gjerne hatt flere, men alderen setter en stopper for det,. Sørgelig nok !
  Jeg savner magen og var ikke lei den en eneste dag. Det var kos å kjenne spark og vite at det var en liten verdensborger der inne.

 • Anonym

  Jeg har 3 og det er veldig nok for meg. Har en på akkurat et år nå og kjenner jeg sliter med å motivere meg til nok et bleieskift og nok en våkennatt. Han er verdens søteste og veldig lett unge å ha i hus, men jeg trenger tid til å bare være meg litt. Hver gang de to andre har vært på denne alderen har jeg, som deg, blitt babysyk. Denne gang finnes jeg ikke “syk” overhodet og klarer glede meg stort over å skulle bli filletante til sommeren i stedet. Nå har jeg også fått bekkenlåsninger som følge av 3×9 mnd med bekkenløsning, så nå er jeg enda mer ferdig. 3 på 5 år er nok for meg:) Nå trenger storejenta mammatid omsider.

 • guttemamma

  Er jo bare straks 5 måneder siden minsten ble født, men ja, jeg savner å gå gravid allerede. På tross av bekkenløsning og svangerskapskvalmen, så er det så fantastisk herlig å gå gravid.

  Har 3 barn, og iom at mannen egentlig var fornøyd med 2, så er nok jeg ferdig å gå gravid. På en måte er jeg fortrolig med det, samtidig så kan jeg ikke unngå å leke med tanken på at det hadde vært moro å fått en til – kanskje hadde det blitt en jente i tillegg :p

 • Ina

  Jeg har to nydelige småttiser. Min yngste heter også Karoline, men er bare 4. mnd. 🙂 Da barseltårene kom, så gråt jeg fordi det kanskje er siste gangen jeg gjør dette. Denne magiske fine reisen til å sette nytt liv ut i verden. Jeg har hatt tøffe slitsomme svangerskap, men det er bare SÅ verdt det.
  Men kanskje, kanskje, blir det en til om en stund. Men da må vi i såfall flytte :-S
  Dessuten har vi det så utrolig flott sammen nå, og jeg er redd for at vi får et krevende barn som gjør at vi ikke føler vi har nok overskudd å gi til noen av ungene våre. Enn så lange får barna masse kos og oppmerksomhet, og vi bare koser oss 🙂 Er så redd for å få den ene for mye, som gjør at vi blir slitne, stressa og ikke greier å ta vare på hverandre (vi voksne også) på en god måte…

 • linda hagen

  Jeg vurdere fra måned til måned hver eggløsning om vi skal ha en til, og vi har som du vet 7 barn. Jeg ønsker jeg egentlig et par barn til. Men nå må det liksom planlegges mer enn tidligere, haha! Så vi får nå se:) Mannen er nok med han:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.