www.frujacobsen.no

Da er endelig mitt nye domene oppe, og i funksjon. Så for å komme inn på min blogg trykker du nå www.frujacobsen.no, og vil du ha meg i bloggrullen din bruker du frujacobsen.familieprat.no da kommer oppdateringer fra bloggen opp.

Så nå er vi igang, nutt år, nytt domene og en del nye samarbeidspartenere. Da er vi klare til å starte på en ny frisk.

meg2

Jeg gleder meg til å sette igang og dele masse med dere i tiden fremover.

Og har dere ønsker til hva dere vil lese om så ikke nøl med å rop ut enten på mail (post@frujacobsen.no), på bloggens facebookside, eller i kommentarfeltet. Alle forslag er kjærkomne 🙂

Nå skal vi spise litt lunsj, så skal jeg og Karoline gå for å hente en pakke på posten 🙂 Og den håper jeg kan revolusjonere nettene våre, slik at vi slipper to timer våkentid midt på natten 🙂

Ha en fin dag alle sammen 🙂

Kommentarer
(Lest 53 ganger, 1 Lest i dag)

One thought on “www.frujacobsen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.