8. Desember – Kos med kaos planlegger

ANNONSE

16 dager til julaften og nok en giveaway i kalenderen.

Og denne gangen er det en gave som jeg selv bruker hver dag. Her holder jeg orden på hva som skal skje, når det skal skje og hvor det skal skje. Jeg snakker selvfølgelig om planleggeren min fra Kosmedkaos. 

Jeg har denne på tredje året nå og klarer meg ikke uten. Jeg er ikke kjøpt og betalt for å si dette. Jeg har selv klikket den hjem i postkassen og betalt regningen. Dette er og blir den beste boken jeg har hatt. Den har ALT småbarnsforeldre trenger, men det har kanskje noe med at den er laget AV småbarnsforeldre? Kos med kaos er i allefall et utrolig passende navn for oss med småbarn. For det er kos, men det er også en del kaos. Noe denne boken holder orden på.

Les også: Planlegger du MÅ ha?

kos med kaos

Her finner du dag for dag sider, månedsmeny, handlelister, og ikke minst geniale minnesider. Som gjør at boken også blir en minnebok. Så man kan ta vare på den fra år til år. Se tilbake på gullkorn fra barnemunn, hvilke drømmer man hadde for det året og ikke minst hva man gjorde i ferier.

Jeg er ikke så digital av meg at jeg bruker digitale kalendere. Jeg MÅ skrive med penn på papir. Og denne boken har også kule fargeleggingsbilder som man kan slappe av med og fargelegge.

Det følger også med kule klistremerker så du kan sette ditt helt egne personlige preg på planleggeren. Kjempe stas.

Vil du vinne denne?

Da må du legge igjen en hilsen her på bloggen.

Jeg trekker hele 2 vinnere denne gangen som får hver sin bok. Og for å få flere lodd i hatten delta på facebooksiden og instagram også.

Vinnerne av kos med kaos planlegger trekkes og publiseres Søndag kveld.

(Lest 70 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

24 Comments:

 1. Penn og papir er det eneste som duger! Jeg er herved med og på alle tre steder😊

 2. Penn og papir fungerer best for meg når det gjelder huskelister, planlegging og andre gjøremål 🙂 🙂 selv og jeg er glad i det digitale, har jeg nok best oversikt med det som er skrevet på papir 🙂

 3. Janne Solberg Holthe

  Skrives det ikke ned huskes det heller ikke 🙄
  Å ha en kalender å skrive alle gjøremål i klarer jeg meg ikke uten 👌😃

 4. Jeg har prøvd å bruke mobilen som planlegger..det går bare ikke. Jeg oppdager kos med kaos sin planlegger i år, takk og lov for det.😍💖

 5. Prøver lykken 🙂 hadde vært kjekt med en planlegger, ikke bare alle smålappene mine ❤️ God helg

 6. Prøver lykken på denne☺️ Hatt den nå i 2017 og vært super fornøyd, det er plass til alt man trenger og alt ekstra man kan bruke den til er veldig kjekt☺️ Ønsker deg og dine en god førjulstid🎅🏻🤶🏻🎄

 7. Ja en sånn ønsker vi oss 🙂 kanskje vi klarer å få skrevet ned alle avtaler mm 😀

 8. Jeg vil gjerne vinne denne! Med snart 5 (6) barn og mann er hverdagen hektisk! Ønsker oss veldig 🤞🏼

 9. Hyggelig og praktisk premie! God jul til deg og dine 🎅

 10. Jeg prøver lykken for jeg er avhengig av almanakk og akkurat nå har jeg ingen for neste år….

 11. Man må være optimist å håpe man vinner 💖

 12. Jeg er et barn av den tiden det ikke var digitale kalendere, og jeg skaffer meg absolutt ingen oversikt på telefonen. Det jeg digger med den er påminnelsen på dagen, feks om jeg har et møte på jobben og er opptatt med å planlegge, da plinger den slik at jeg rekker møtet. Men, utover det. Penn og papir er best

 13. Jeg vil veldig gjerne vinne en sånn bok! Den virker kjempesmart!

 14. Kanskje jeg kunne prøvd en sånn for å få orden på smålapper overalt? Håper jeg vinner denne.

 15. Jeg vil og gjerne vinne en slik planlegger med to barn ene kronisk syk mange ting å holde oversikt over.

 16. Jatakk 🙂

 17. Daniel Westermann

  JA

 18. Ja takk 🙂

 19. Jeg vil være med i trekningen 🙂

 20. Denne vil jeg være med på også, klem!!!

 21. Tove Nilssen Øvervold

  God førjulshelg hilsen Liste damen som skriver lister på alt

Legg inn en kommentar