En eventyrlig god blogger

Jeg har tidligere skrevet blogganbefalinger, også skle det litt ut. Men det er jo så utrolig mange gode bloggere der ute, og jeg vil gjerne dele noen av mine favoritter med dere fine lesere, så kanskje dere får noen nye favoritter dere også.

Så hver måned kommer det en ny blogganbefaling fra meg.

September-bloggeren er:

EventyrElin

Elin har jeg fulgt veldig lenge, da hun er en av mine absolutte favoritter, hun skriver godt og jaggu har hun mange morsomme sprell å finne på som hun gjerne inkluderer flere bloggere i. Ei driftig dame, som jeg var ganske sikker på kom til å føde ute i skogen når hun gikk med sistemann.

5 ting jeg digger med EventyrElin:

* Hun er hysterisk morsom og skriver med snert

* Hun har fire flotte gutter som hun drar med seg ut på turer i skog og mark, sommer som vinter.

* Hun er åpen og ærlig, skriver rett fra levra og tør å si det andre tenker men ikke sier

* Hun er utrolig god å ha når man trenger feedback på ideer og tanker

* Hun er hjemmemamma som meg og vi har utrolig mye felles.

EventyrElin

Typisk «Elinmoment». Digger deg, snuppa! Skulle ønske du bodde litt nærmere 🙂 

Du finner EventyrElin på Facebook, Instagram (@eventyrelin) og på snapchat 🙂

Stikk en tur innom henne da vel!

Har du fått en ny favorittblogger?

(Lest 97 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

6 Comments:

  1. Så gøy. Dette blir spennende.. Gleder meg til å lese om fler bloggere etterhvert 🙂

  2. Jeg har fulgt Elin en god stund og jeg elsker bloggen hennes 🙂

  3. Hun er også en flott blogger, jeg har mange jeg er innom. Hennes (og din) er en blogg jeg alltid er innom når det er oppdateringer. Ha en nydelig dag.

  4. Kul med bloggtips 🙂

    sv; Åh tack snälla 😀 Är väl en tjej som vet vad jag vill 😉

    Kommer berätta om min lilla plan om det är så att jag ska fullfölja det, inget spikat än men hoppas ju såklart 😀

  5. Elin er bare så kul, digger skrivemåten, kreativiteten og tankene! Ehm.. ikke noen nye, har nok med å oppdatere meg på dere mine kjære faste nå som jeg har pause en stund… 😉

Legg inn en kommentar