Et lite tips til å slutte med smokk

En dag jeg har gruet meg lenge til er dagen Storesøster skulle slutte med smokk. Hun er den av barna som (hittil) har vært mest avhengig av smokken sin. Men nå syntes jeg hun var så stor at det var på tide å kutte den ut.

Så en dag jeg satt på facebook fant jeg ut at Vennebyen hadde en tjeneste der du sender inn smokken, og får diplom tilbake. Og frøkna var helt enig at det var på tide at Elfie, Apa og Ted skulle passe på smokken.

Etter smokkene ble sendt avgårde har jeg ikke hørt noe mer om det annet enn at hun lurer fælt på om ikke det kommer pakke i posten fra vennebyen snart.

Storebror syntes det var grådig urettferdig at han ikke fikk gjort det samme når han sluttet med smokken, men jeg hadde hans liggende fra han sluttet med smokk for 2 år siden, så fikk han sende han også 🙂

Så har du et barn som er glad i Vennebyen er dette virkelig å anbefale 🙂

smokk

– Tusen takk for 3 fine år sammen «mutta» takk for trøst og kos du har gitt meg. Du har vært en betrodd venn. 

Hvordan sluttet dine barn med smokk? 

(Lest 245 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar