Fishermans pie

Jeg har blitt så inspirert til å lage sunne middager om dagen, at jeg nå leter etter nye ting å lage. Og her om dagen kom jeg over en oppskrift som passet midt i blinken her hjemme. Jeg er generelt ikke veldig glad i fisk, men torsk er ok. Så når jeg kom over en oppskrift med torsk, måtte den testes ut 🙂

fishermanspie.jpg

Til 2 voksne og tre barn trenger du dette: 

* 700 gram poteter

* 500 gram torsk (man kan bruke alt mulig av fisk)

* 2 ts dijon sennep

* 1 ss smør

* 5 dl melk

* 1 revet gulrot

* 250 gram fryste erter

* 0,5 ts salt

* o,5 ts pepper

* 150 gram revet ost.

Slik gjør du: 

Kok opp poteter , mos dem med en gaffel eller stamper. Ha i smør, dijonsennep, salt og pepper. Ha i melken litt og litt til passende konsistens.

Ha i revet gulrot og erter. Så har du i fisken til slutt.

Balnd godt og legg over i en ildfast form, og strø over osten.

Stek i 25 – 30 minutter på 225 grader 🙂

(Lest 62 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Nam det så kjempe godt ut

Legg inn en kommentar