Jeg har blitt så inspirert til å lage sunne middager om dagen, at jeg nå leter etter nye ting å lage. Og her om dagen kom jeg over en oppskrift som passet midt i blinken her hjemme. Jeg er generelt ikke veldig glad i fisk, men torsk er ok. Så når jeg kom over en oppskrift med torsk, måtte den testes ut 🙂
Til 2 voksne og tre barn trenger du dette:
* 700 gram poteter
* 500 gram torsk (man kan bruke alt mulig av fisk)
* 2 ts dijon sennep
* 1 ss smør
* 5 dl melk
* 1 revet gulrot
* 250 gram fryste erter
* 0,5 ts salt
* o,5 ts pepper
* 150 gram revet ost.
Slik gjør du:
Kok opp poteter , mos dem med en gaffel eller stamper. Ha i smør, dijonsennep, salt og pepper. Ha i melken litt og litt til passende konsistens.
Ha i revet gulrot og erter. Så har du i fisken til slutt.
Balnd godt og legg over i en ildfast form, og strø over osten.
Stek i 25 – 30 minutter på 225 grader 🙂
Nam det så kjempe godt ut
Åh, det så godt ut! 🙂