Horn med sjokoladefyll

 

fyltehorn
Ingredienser:
 
1 pose tørr gjør
8 dl hvetemel
0,5 ts salt
1 dl sukker
0,5 ts kardemomme
3 dl melk
75 g smør
 
Fyll:
Melkesjokolade eller annet fyll etter eget ønske. Vanilje er også godt inni 🙂 
 
Slik gjør du: 
Lag deigen og la den heve til dobbel størrelse
Del deigen i to like deler. Hver del kjevles til en sirkel på ca 30 cm i diameter. 
 
Skjær 8 like store trekanter og legg to biter med sjokolade på hver av trekantene
 
Rull sammen trekantene og form dem som horn på et bakebrett kledd med bakepapir
 
Etterhev i 30 min
 
Stekes på 225 grader i ca 12 minutter
 
Avkjøles på rist og kan pyntes med melis. 
 
Disse er veldig kjekke å ha i fryseren til du får plutselig besøk, barselbesøk, skoleavslutninger, o.l.

 

(Lest 159 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Nam! Det så jo fantastisk godt ut..:P Jeg sitter her å prøver å finne en oppskrift som kan funke for meg på «lavkarbo». Haha 😛 Grove horn og kokesjokolade kanskje? 🙂

  2. Så koselig blogg du har, og disse skal absolutt testes ut! Jeg har bakt horn med vaniljefyll og med syltetøy men sjokolade, den var ny:-)

  3. Det så kjempe godt ut 🙂

Legg inn en kommentar