Innbakte pølser

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele en oppskrift på en enkel middag som ungene i huset elsker 🙂
Deig: 
2 ss margarin
1,5 dl vann
1 pk gjær
0,5 ts salt
4 dl hvetemelf
 
Pølser
Sennep
Finhakket løk
Litt ost
 
Stekes på 200 grader i 20 minutter. 
 
Slik gjør du: 
 
 Smelt margarinen og ha i vannet. Blandingen skal være fingervarm, altså du skal kunne stikke fingeren nedi uten å brenne deg. Rør så ut gjæren i blandingen, ha deretter i salt og mel. Arbeides sammen til en deig som skal stå og heve i 40 min. 
 
Når den er ferdig hevet kjevler du deigen til en sirkel som du deler i 8 trekanter. 
 
Legg en pølse på hver trekant og ha på det du vil ha av tilbehør og rull sammen. 
 
Stekes ved 200 grader, midt i ovnen, i omtrent 20 minutter. 
 
Server gjerne sammen med salat. 
 
PS: Hvis du vil ha en sunnere variant kan du bytte ut halvparten av hvetemelet med grovt mel og litt havregryn 🙂 

Har du smakt slike før? 

(Lest 159 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. mmmm…. deilig!

    Fin start på uken, søte du!
    klem

  2. Nam, nam, naaam! Dette har jeg ikke spist på lenge! Husker vi ofte fikk det hos barndomsvenninna mi da vi var små 🙂

  3. Jeg har aldri smakt dette før, men ser for meg at det hadde blitt en stor hit her i huset også!
    Må se om jeg får prøvd dette i helgen, eller noe slikt:)

Legg inn en kommentar