Lite å skrive om

Beklager lite blogging om dagen, men når man kun ligger i sofaen med benet høyt eller sitter på en stol med benet rett ut skjer det ikke mye spennende:)

Jeg har fått et par pakker på døren som jeg gleder meg til å vise dere da 🙂

Ha en super Lørdag 🙂

Posted using Tinydesk blog system app

(Lest 22 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Pingback: Lite å skrive om | Blopp.no

  2. Usj av meg! Så utrolig kjedelig at du tråkket over! Vet hvor vondt det kan gjøre 🙂 Spilte selv håndball i mange år. Og la meg bare si det sånn at det ble et par overtråkk! Flaks at det ikke var brudd – eller at senen røyk helt. Så håper jeg du får trent opp elastisiteten igjen! Det fikk til slutt ikke jeg. Så skigåing og løping i terreng er fortsatt litt utfordrende, kan du si…

    Masse god bedring!

Legg inn en kommentar