Moweo Matstol, vil du ha en også?

// Sponset matstol//

Jeg har i noen år fått være testblogger for Jollyroom, noe jeg setter stor pris på. Og tidligere i sommer fikk jeg en nydelig høystol tilsendt som jeg skulle teste. Og med sommerferie og late dager så har ikke omtalen kommet ut før nå, men siden dere har vært så flinke til å vente så kommer det en konkurranse i bunnen av dette innlegget 🙂

moweo jollyroom moweo1

Moweo stolen er utrolig praktisk, for barnet kan komme helt inntil bordet sammen med familien, eller barnet kan få maten sin i brette foran, brettet kan taes av og vaskes i oppvaskmaskinen så om det er vanskelige flekker så trenger du ikke stå å gni i en evighet.

Stolen kan også bli lav slik at barnet kan sitte nede på «gulvet» å spise eller bruke stolen til å sitte å se på barne-tv. Da kan barnet lett klatre oppi selv.

Moweo -stolen har 5 punkt seler slik at du slipper å tenke på at barnet kan kaste seg ut av stolen. Lillesøster hater seler, og sitter kun i stolen mens vi ser på, så det er ikke noe vi har tatt i bruk. Fotbrettet kan taes av og på etter eget ønske, her likte hun å ha det på, men om du har barn som prøver å reise seg opp kan du fjerne det og du slipper å tenke på at de kommer seg opp av stolen uten at du ser på og kan passe på.

Bena kan taes lett av slik at du kan ta den med på tur. Vi har hatt den med i familieselskaper o.l. der vi vet det ikke er barnestoler. Veldig praktisk for da tar den ikke så stor plass i bilen.

318866

318867

2015-05-19 10.11.07

Vi er veldig fornøyde med stolen selv om vi for det meste bruker tripp trapp stolen, men om det er en sutrete dag er det greit å sette henne i denne mens jeg lager middag med noen eplebiter, eller mat redskaper så koser hun seg glugg, i og med at jeg ikke kan bære henne noe særlig pga rygg og armer.

Mål på Moweo matstol:

Mål høy stol:
Høyde: 86 cm
Sittehøyde: 56 cm
Bredde uten bein: 47 cm
Dybde m brikke/brett: 56 cm

Mål lav stol:
Høyde: 63 cm
Sittehøyde: 33 cm
Bredde uten bein: 47 cm
Dybde med brikke/brett: 56 cm

Stolen tåler 15 kg 🙂

*******************************

Giveaway!!!

matstol

Nå kan du være så heldig å vinne denne fine stolen fra Moweo i valgfri farge, det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under her hvilken farge du ønsker deg og dele innlegget videre.

Jeg blir veldig glad om du vil følge Fru Jacobsen og jollyroom på facebook og / eller instagram: @frujacobsenno og @jollyroomno

Vinneren trekkes 31. August når ungene er i seng 🙂

(Lest 465 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

22 Comments:

 1. den grønne hadde vært gøy å hatt til lillebror som kommer 🙂

 2. Pingback: Moweo Matstol, vil du ha en også? | Blopp.no

 3. Jeg vil gjerne vinne en grønn! Den hadde vært morsom å gi mitt kommende tantebarn i gave til jul 🙂

 4. Den grønne hadde vært fin til min lille prins 🙂

 5. Vi ønsker oss veldig den rosa:)?

 6. Jeg kunne tenke meg den i grønn til lillegutt ?

 7. Jeg ønsker meg stolen i grønn 🙂 Følger deg både her og der 😉 Delt .
  barbroaer@gmail.com

 8. Ønsker meg veldig den grønne til min lille gutt 😀

 9. Vår lille jente vrir seg ut at 2- og 3-punktsselene til vanlig, så en stol med 5 hadde vært supert! Jeg har rosa litt i halsen, så det er grønn jeg ønsker til henne =) Deler videre =)

 10. Ja ønsker meg så gjerne grønn stol ?? Deler videre ?

 11. Sånne stol vil tantebarn vil sikker ha, ønsker meg en lilla til henne.

 12. Stort, stort ønske her!
  Denne høres så! flott og så praktisk!!!
  Ønske gjerne i fargen lilla… 🙂

  Beste hilsen
  Bente Hagen
  netlohell@hotmail.com

 13. Den grønne var flott…Hadde vært noe å ha til mitt første barnebarn som blir en gutt ?

 14. Blir gjerne med å prøve lykken, den stolen virker genial. Ønsker grønn farge om jeg vinner.

 15. Kristian Walhovd-Andersen

  Grønn Hadde vært super til knerten som ventes i januar 🙂

 16. Vi vil gjerne vinne en stol i rosa? hadde passet perfekt til den lille prinsessa mi?

 17. Denne var kjempefin og smart ? Hadde vært fin når barnebarnet kommer på besøk ? Da må det bli en rosa ?

 18. Dette var en kjempefin og smart stol ? Hadde vært fin når barnebarnet kommer på besøk ?? Da må det bli en rosa takk ?

 19. wow, har ikke sett denne stolen før. Men den er da utrolig praktisk. Ønsker en slik stol i lilla 🙂

  Det ville vært flott å kunne ta den med når man skal bort. Det er utrolig slitsomt å være på
  steder der det ikke er stol, man må jo bære og holde barnet hele tiden

  Jeg har fulgt både deg og Jollyroom lenge nå

  Ønsker deg og dine en flott høst

  Mvh

  Lisbet
  liskarl@hotmail.com

 20. Karina Mari Myrvoll

  Grønn 😀 <3

 21. Skulle hatt en til å ha når barnebarna kommer på besøk

 22. Ragnhild Haugum

  Vil gjerne vinne en lilla moweo matstol! ? hadde blitt veldig glad ??

Legg inn en kommentar