Rabarbarasaft er herlig frisk i sommervarmen!
Nå om dagen blomstrer rabarbaraen og den bringer nok tilbake barndomsminner til noen og enhver. Rabarbara med sukker i en kopp og duppe rabarbaraen i det var i allefall en stor hit når jeg var liten.
Jeg er så heldig at jeg kjenner lederen av Norges bygdekvinnelag: Kathrine Kleveland og i fjor publiserte jeg en oppskrift på rabarbara saft som hun hadde, (Oppskriften er originalt fra boken Godt Drikke fra Vestfold bygdekvinnelag. ) og siden det er varme dager og man liker å lage ting mer og mer fra bunnen av tenkte jeg å dele den en gang til med dere 🙂
TIPS! Frys ned saften på godt rengjorte 1,5 liters brusflasker.
Bilde beskrivelse:
Mmm,syns jeg kjenner den søte lukten!
det er sp godt 😀
Er egentlig ikke noe glad i rabarbara.. Men den safta så jo saftig god ut! Er en stund siden jeg smakte rabarbra sist..så kanskje jeg burde ta en ny smakstest!:p
Aah, den saa god ut!
Ja, ikke sant 🙂 Bare å sette i gang å lage <3