Vinn SkipHop Versa stelleveske

Hei på dere!

Jeg lovet jo å ha en giveaway når jeg rundet 900 likes på instagram, noe som skjedde for en stund tilbake, og jeg må bare si tusen tusen takk til alle dere som følger meg der. Er du ikke følger så søk meg gjerne opp jeg heter frujacobsenno .

Så i dag fikk jeg en koselig mail av min faste sponsorkontakt i Amvina, og hun lurte på om jeg hadde lyst til å gi bort en skipHop stelleveske, og dere som har lest bloggen min en stund vet jo at jeg er litt av en SkipHop fan, jeg har hatt en SkipHop Studio og en SkipHop Gallery.

SkipHop er et designerfirma fra NewYork som designer stellevesker, ryggsekker, søte leker for barn, interiør til barnerommet og mye mer. Det hele startet med at Ellen Diamant fant opp flaggskipet til SkipHop, stellevesken DUO på begynnelsen av 2000-tallet. Og etter det har det blitt flere stellevesker og flere ulike produkter.

Akkurat nå har jeg en SkipHop Chelsea som er min soleklare favoritt og den vakreste stellevesken jeg har sett. Den kan også brukes som en vanlig veske når barna er ferdige med bleieperioden. Og av erfaring, kan det være kjekt med en veske som rommer litt når barna blir eldre også, og  om man skal på tur med mannen 😛

Og vesken som skal gies bort er en SkipHop Versa. Den er utrolig skjønn, og om du drar ned glidelåsen i midten på den blir den hele 20% større!! Den er like fin som vanlig veske, som den til stelleveske. Så om du ikke trenger stelleveske, ville jeg allikevel vært med i konkurransen 🙂 Hvilken kvinne får vel nok vesker?

SH-Versa-Black-Closed-NoPad SH-Versa-Black-Indoor

Er den ikke nydelig??

Her er reglene for deltagelse: 

Legg igjen en kommentar her på bloggen med hva designeren bak SkipHop heter, og del innlegget videre med share/like knappen under.

Jeg blir også super duper glad om du vil like min facebookside, men jeg tvinger ingen 🙂

Vinneren trekkes på Fredag 14.11. klokken 21.00

(Lest 115 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

28 Comments:

 1. Hun heter Ellen Diamant! Pokker, den der var drit lekker altså. Jeg deler på facebooken, vet du

 2. Hun heter Ellen Diamant 🙂 den veska var kjempe fin, så da må jeg jo prøve lykken 🙂

 3. Hun heter Ellen Diamant 🙂 Lekker veske, kunne godt tenkt meg den der selv om stelleveske tiden er forbi 🙂

 4. Hei
  Hun heter Ellen Diamant. Lekker veske 🙂 Har delt, liker facebooksiden din, følger deg på Instagram 🙂 Ha en riktig fin uke!

 5. Ellen diamant!
  Sikler egentlig på en storksak om dagen, men denne ser jo mye finere ut!! 😀

 6. Ellen Diamant heter hun 🙂 Jeg har trykket like og share 🙂 Kryssr fingre…elsker SkipHop 😀
  Mvh Monika

 7. Lene Kristiansen

  Åh den var lekker! Hun heter Ellen Diamant 🙂 Liker, deler, følger på fb og krysser fingra!
  Mvh. lenek77@gmail.com

 8. ho heter Ellen Diamant 🙂 utrolig stilig design, nå trenger ikke jeg akkurat en stellebag men designe var så fint så du kan jo fint bruke den som veske eller så blir det en liten gave til min kjære svigersøster 🙂 krysser fingrene 😀 Lykke til resten 🙂

 9. Det er Ellen Diamant som er kvinnen bak denne vakre stellebesken

 10. Marianne Mangerud

  Ellen diamant 🙂
  Fin veske, bare å håpe 🙂

 11. Så flott veske! Kunne virkelig hatt bruk for den nå når jeg vist skal få en ny liten baby.
  Designeren heter Ellen Diamant 🙂

 12. Ellen Diamant heter hun 🙂
  Håper VIRKELIG PÅ Å VINNE

 13. Hun heter Ellen Diamant;) Lekker smekker den der, krysser fingrene for litt vinnerlykke;))

 14. Hun heter Ellen diamant.
  Håper å vinne 😉

 15. Ellen Diamant heter designeren. Krysser fingrene! Denne var griselekker!

 16. Designeren heter Ellen Diamant.
  Kjempe stilig stelleveske 🙂
  Krysser fingrene 🙂
  Ønsker deg en kjempe fin uke. 🙂
  Hilsen Monica K

 17. Oi, her er det bare å krysse fingra og håpe på vinnerlykke, den var kjempe fin. Designeren heter Ellen Diamant

 18. Ellen Diamant är svaret. Har delat 🙂

 19. Hun heter Ellen diamant 🙂 En nydelig veske. jeg er faktisk en av få som ikke har veskedilla, jeg har en veske som nesten er utslitt etter mange års bruk. Så jeg kunne absolutt tenkt meg denne 🙂

 20. Ellen Diamant! Har del nnlegget 🙂 Håper vreklig jeg er den heldige, trenger i grunn en ny stelleveske. Den jeg bruker nå er arva, og dessuten er det liten plass. Og denne her er jo bare aldeles nydelig!

 21. Hun heter Ellen Diamant:-)
  Nydelig stelleveske, som jeg godt kunne tenkt meg. Å hadde passet ypperlig siden vi får en liten gutt i januar.

 22. Hun heter Ellen Diamant:-)
  Hadde vært stas med en så flott stelleveske til mammen når lillegutt kommer i januar:-)

 23. åj den var lekker og passer super godt til min vogn til lillemann så jeg prøver lykken.
  Og forresten heter designeren Ellen Diamant

 24. Michelle jespersen

  Designeren heter Ellen Diamant.
  Hadde vært så stas med stelleveske, har fsktisk ikke kjøpt det enda, og lillebror kom i slutten av januar

 25. her står verden på hodet, så jeg måtte fylle tiden med noe. Tittet innom de blogger jeg følger, – og fant ut at jeg kunne delta i trekningen hos deg, Trine Lise, håper dagene er gode hos dere og ta vare på øyeblikkene. plutselig blir nemlig se små dyrebare.

  Men veska, ja takk! Det kommer et bonusbarnebarn i desember, og tingene hennes ville passe kjekt i en så flott veske

 26. Hun heter Ellen Diamant..

 27. Ååå så spent på hvem som vinner!!!

 28. Designeren heter Ellen Diamant 🙂 Superfin stelleveske så prøver lykken 🙂
  Hilsen fra Gro
  grokaas@gmail.com

Legg inn en kommentar