www.frujacobsen.no

Da er endelig mitt nye domene oppe, og i funksjon. Så for å komme inn på min blogg trykker du nå www.frujacobsen.no, og vil du ha meg i bloggrullen din bruker du frujacobsen.familieprat.no da kommer oppdateringer fra bloggen opp.

Så nå er vi igang, nutt år, nytt domene og en del nye samarbeidspartenere. Da er vi klare til å starte på en ny frisk.

meg2

Jeg gleder meg til å sette igang og dele masse med dere i tiden fremover.

Og har dere ønsker til hva dere vil lese om så ikke nøl med å rop ut enten på mail (post@frujacobsen.no), på bloggens facebookside, eller i kommentarfeltet. Alle forslag er kjærkomne 🙂

Nå skal vi spise litt lunsj, så skal jeg og Karoline gå for å hente en pakke på posten 🙂 Og den håper jeg kan revolusjonere nettene våre, slik at vi slipper to timer våkentid midt på natten 🙂

Ha en fin dag alle sammen 🙂

(Lest 22 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Se der ja, så kjekt.. Gleder meg til å følge med videre:)

Legg inn en kommentar