4 måneder av året har gått

I dag skriver vi 1. April, og det er spøkens dag. Så pass deg i dag, ellers blir du lurt trill rundt. Jeg er ganske sikker på at størsten kommer til å ha noen triks opp i ermet.

Mars fløy forbi i en forrykende fart, og jeg sitter igjen og lurer på hva i alle dager som skjedde! Og hvor ble det av tiden? Men jeg håper at April byr på mye sol, vårstemning og lettere klær.

Den siste uken har vært herlig, med sol og varme. Og ungene har vært på trampolinen, lekt med venner og kost seg. Og så ble Karoline endelig 4 år, noe hun har gått å ventet på i minst et halvt år.

Så da er det på tide å se tilbake på hvordan Mars var:

Beste kjøp:

Må være 3 blader med bladet iForm. For jeg fikk med treningstights og topp fra Kari Traa. Og det er sååå deilig å gå med. Så det brukes selv når jeg ikke trener  😛

Opptur:

Ansiktet til Karoline når hun våknet på bursdagen sin og endelig var 4 år. Og ansiktet hennes når vi fikk beskjed om at hun hadde fått plass i barnehagen fra August.

Nedtur:

Må være Kaspian sin forkjølelsesrunde. Utrolig vondt for mammahjertet når man hører at barna puster tungt og ikke er i slaget. Kjenner jeg er mega klar for vår og pent vær.

Middag:

Sprøbakt fisk med poteter, grønnsaker og agurksalat.

Favorittsang:

Sing me to sleep

The sea

Keep the letter safe

Mest leste innlegg:

Snickerskake og det forstår jeg godt for den er utrolig god.

Morsmelkerstatning – en slags guide.

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

Beemoo duo airfill

Viper 4s, min store vognkjærlighet

Inspirasjon i SoMe:

Jeg følger både store og små profiler i sosiale medier. Noen blogger, mens andre tar bare flotte bilder. Og månedens mest inspirerende for meg er:

Hun lager så utrolig mange morsomme DIY’s, og tar utrolig flotte bilder. Også er jeg utrolig misunnelig på at hun bor så tett på Nordlyset <3

Bloggen hennes finner du her.

Hvordan gikk det med mål for Mars:

Regelmessig trening

Spise sunnere

Gå mer turer

Få skikkelige rutiner på hverdagen

Planlegge bursdag for 3 av barna + besteforeldre

3 av 5 er vel innafor 🙂

Mål for April:

* Gå 10 000 skritt hver dag

* Få til regelmessig trening

* Ta mer bilder

* Spare minimum 10 kr HVER dag

* Rydde vekk babylekene, babyutstyr o.l. som Kaspian ikke bruker lenger

Favoritt bilde:

Kommentarer
(Lest 142 ganger, 1 Lest i dag)

9 thoughts on “4 måneder av året har gått

  1. Hørte ut som om mars ble en ganske bra måned. ?

    Ble litt nysgjerrig på sparemålet ditt, hva legger du i det? Mener du å spare ti kroner ved å ikke bruke dem (altså velge billigvare, få rabatt eller droppe en ting) eller tenker du å fysisk spare ti kroner et sted? Og i så fall, hvordan sikrer du at du har nok småpenger til å få gjort det, det har vært mitt problem ved fysisk sparing (i tillegg til at denne reserven stadig blir tatt av når det skal betales ut lommepenger eller det mangler busspenger…).

    1. Jeg sparer fysisk i ei sparebøsse. Men det hender at jeg putter i en 100-lapp og krysser av for 10 dager på kalenderen 🙂 Mine er ikke så store at de får ukepenger enda, så det trenger jeg ikke tenke på enda 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.