Julekalender 2017

7. Desember – Dette er min favoritt julebrus

I dag beveger vi oss enda et steg nærmere julaften. I går pakket jeg inn en del av pakkene. For det meste de til barna. Det er viktig å utnytte tiden når de ikke er hjemme til slike ting. Så da var det unnagjort. Vi har hatt besøk av vannkopper, derfor er det et par luker som ikke ligger ute. Men jeg valgte å prioritere barn da. Så nå venter vi i spenning på at ruletten skal stoppe, så vi får se hvem den neste heldige er. Jeg er egentlig ganske fornøyd om alle fire får det på rad og rekke her nå for da er det unnagjort liksom. En barnesykdom mindre å tenke på.

I dagens luke skal jeg ta for meg julebrus. Det er noe ALLE (så og si) er innom i løpet av Desember. Og jeg skal ikke skryte på meg at det kun får i vann her i Desember for å si det sånn. Men det er en del julebrus som ikke smaker godt. Jeg har selv to favoritter. Og den ene er så utrolig viktig at man kan igrunnen bare si opp julen om man ikke har den til jul. Jeg MÅ ha den. Det har vært viktig for meg siden jeg var liten. Det blir ikke jul uten den i stettglass! Så enkelt er det.

Les også: Jul med barn, alkohol eller ikke.

Jeg snakker selvfølgelig om:

Julebrus fra Trio

Dette er den beste julebrusen på markedet, og det blir ikke jul uten. Det var Union som hadde den når jeg var liten, men den smaker fortsatt det samme og har det samme bildet. Det er det viktigste.

Favoritt nummer to, som er noe enklere å få tak i er:

Julebrus

Jeg liker smaken og den har vært med meg siden jeg var litta. Selv om jeg virkelig savner glassflaskene. For det var det som gjorde den så god.

Svigermor kjøpte en annen julebrus til meg for noen uker siden, og den var ikke helt min stil. Og jeg synes ikke smaken var noe særlig  god heller. Men jeg vet det er manges favoritt. Men for meg skal ikke julebrus vært champagne farget.

Hvilken julebrus er din favoritt?

Kommentarer
(Lest 178 ganger, 1 Lest i dag)

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.