Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Barneklær og utstyr,  Sponsing og Samarbeid

Barneklær litt utenom det vanlige

// Sponsede barneklær//

Dere som har lest bloggen min en stund har nok fått med dere at jeg liker veldig godt klær som ikke ALLE har til ungene, er ting litt spesielt eller med en vri så er det nesten garantert å finne i skuffene hos ungene. Og for en stund siden fikk jeg en ny sending med klær fra den fine nettbutikken Tinysizes.  Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått æren av å ha et samarbeid med en nettbutikk som har barneklær litt utenom det vanlige.

Når vi er ute på ting og ungene har på seg klærne er det alltid noen som lurer på hvor de er kjøpt, og foreldre i barnehagen synes alltid at ungene har så morsomme og fine klær.

I og med at jeg lider av sosial angst, og får lett hetta av å gå i butikker med mye  mennesker på en Lørdag, så synes jeg det er utrolig deilig å kunne handle barneklær på nett, da slipper jeg å føle at noen dømmer meg for valgene mine, og jeg slipper å forholde meg til andre mennesker mens jeg handler, og jeg kan sitte i ro og fred der det passer meg best å handle. Også får jeg jo noe annet enn regninger i postkassen, og en hente lapp er fantastisk morsomt å få, for selv om man vet hva man har kjøpt så er det noe med det å se det i det virkelige også, og fra Tinysizes har jeg aldri blitt skuffet 🙂 Alt samstemmer med bildene og ungene er fantastisk fornøyde og i ekstase når pakken åpnes 🙂

2015-05-23 17.34.00 2015-05-23 17.33.55

Her om dagen var vi å spiste med svigers, og da ville Kristine ha på seg en kjole. Og valget falt på kjolen fra tinysizes, den har et litt stivt underskjørt slik at kjolen står litt ut, og hun følte seg virkelig som ei prinsesse. Og siden sommeren ikke helt har skjønt at det skal være varmt, så måtte vi ha genser og strømpebukse underr 🙂

2015-06-07 13.07.23 2015-06-07 13.07.34

Kristian sin favoritt er denne monsterbuksen, og han er nesten litt grinete på meg om den er til vask og ikke er ren til dagen etter, og jeg skjønner han jo, for den virker fantastisk god å ha på. Den er lett og ledig, strammer ingen steder også er den skikkelig kul med disse “monster” ansiktene på.

2015-06-07 13.43.57 2015-06-07 13.43.47

Jeg er veldig opptatt av at klærne i barnehagen skal være lette og gode å leke i, de skal ikke stramme og de skal være praktiske. Denne joggedressen er utrolig skjønn og et av plaggene Kristine bruker mest, men pga hetten så får hun ikke bruke den i barnehagen for jeg er livredd for at hette eller snorer skal sette seg fast noe sted og at hun da skal bli kvalt, men her hjemme leker hun ute og inne med det, men jeg er der hele tiden og kan se hva hun driver med.

Det er gode barneklær, som holder seg i vask etter vask, de tåler å henge ute i solen, eller bli tatt i tørketrommel, og de tåler vannish, som er et must når man har små barn ellers så hadde det vært mye misfargede og flekkete klær 🙂 Så nok en gang har Tinysizes stått til forventningene, og levert knallbra barneklær.

Karoline har også fått klær og Kristine har fått en nydelig sommersett, men siden sommertemperaturene lar vente på seg, så har jeg ikke fått tatt bilde av de enda.

Jeg ser at det er en del som kommer inn på bloggen min via søkefrasene Frozen klær og Frost klær, så da la jeg noen linker der, for er det noe de er gode på hos Tinysizes er det Frost/Frozen. De har også syngende Anna dukke 😀

Hva er ditt favoritt plagg hos Tinysizes? Hvor handler du helt klær til barna dine? 

Kommentarer
(Lest 162 ganger, 1 Lest i dag)

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.