Notice: Trying to get property of non-object in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
Barnevogner,  Sponsing og Samarbeid

Beemoo duo airfill – sportsvogn

//Sponset vogn//

Før Lillebror ble født så fikk vi en vogn fra Jollyroom. For noen med min vogndilla, så er det virkelig stas. Jeg har vel vært borti iallefall 40 ulike vogner på mine 4 barn. Alt fra de billigste, til godt brukte og nye. Jeg har fått x-antall kommentarer på om jeg skal bytte vogn igjen. Men jeg har liksom aldri funnet den perfekte vognen. Det spørs om den i det hele tatt eksisterer?

beemoo6

Vognen jeg fikk teste denne gangen var Beemoo duo airfill. Og de første månedene brukte vi den kun som innevogn med bag. Og ute på fine dager slik at den kunne brukes inne igjen. Jeg har skrevet om Beemoo duo airfill som bagvogn tidligere.

Når han var fire måneder var han lei av livet i bag, og ville opp å se. Han var også relativt lang, så bagen var uansett snart for liten. Enda den var nesten like lang som Edge bagen til Emmaljunga.

beemoo duo airfill

Vognen er en god og stødig vogn. Bakhjulene er luftfylt, mens forhjulene er gummi med skum i slik at de føles som lufthjul og oppfører seg som lufthjul. Vognen er veldig god på litt terreng og flatmark, men dempingen er litt for stiv for å gå i skog og mark.

Kallesjen er veldig god, og kan dras godt fremover. I tillegg er det en glidelås som gjør at den blir enda lengre, slik at du beskytter barnet godt mot sol, vær og vind.

beemoo5

Fotbrettet er justerbart, og det følger med fotpose. Fotpose er for meg et MUST når det kommer til sportsvogner for å få de lune nok til høstværet og vinteren. Håndtaket kan justeres opp og ned, slik at den som triller får en god stilling når man skal gå på tur.

beemoo1

Under vognen er det en stor handlekurv som man har lett tilgang til uansett om du har barnet sittende mot deg eller fra deg. Sportsdelen snus med et klikk og gjøres enkelt på noen få sekunder.

beemoo7

Vognen blir veldig liten sammenslått, men man MÅ ta av sportdelen for å få den flat. Dette er det største minuset med vognen. Jeg synes det er utrolig tungvindt å ta av og på sportsdelen hele tiden. Om dette er en vogn du skal ta mye inn og ut av bilen ville jeg nok ikke hatt dette som eneste vogn.

Er dette en vogn du skal ha i bilen til shopping, og lignende så er det absolutt en super vogn da den tar meget liten plass i bagasjen. I tillegg er den testet for hele 18 kg i setet, slik at du kan laste den full av varer. Du kan laste 4 kg i kurven under.

Det er mange titteluker slik at du kan følge med på barnet om det sitter fra deg,og små lommer på kalesjen, så det er mye plass til oppbevaring.

Hva blir konklusjonen om Beemoo Duo Airfill?

Det er absolutt mest positivt med denne vognen. Men i forhold til mange andre jeg har testet er dempingen noe stiv. Den er super om du ikke skal gå i skogen og om den ikke skal inn og ut av bilen daglig.

Det eneste negative med den er at den er tungvind å legge sammen fordi du må ta av sportsdelen for å få den helt sammen. Og dempingen er stiv.

De mest positive tingene er at den blir liten sammenlagt og kan vendes begge veier, den har en stor og god kalesje, justerbart fotbrett og fotpose. Den oppfører seg som en vogn med lufthjul, og er veldig lett å manøvrere pga svinghjulene foran. Disse kan låses ved behov.

Andre vogner jeg har testet for jollyroom:

North 13.5 joggevogn

Beemoo kombivogn

For å lese om flere vogner jeg har hatt ta en titt under kategorien Barnevogner.

Hvilken vogn er din favoritt?

Kommentarer
(Lest 1 970 ganger, 1 Lest i dag)

18 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.