En skal tidligkrøkes….. Fisher Price

…om god kassamedarbeider skal bli 😉

// Sponset kassaapparat//

2015-06-15 17.42.19

For en måneds tid siden fikk jeg en koselig forespørsel om jeg ville teste ut og omtale noen Fisher Price leker til ungene, og selvfølgelig vil jeg det. Og et av de flotte produktene jeg fikk teste var dette kassaapparatet.

Fisher Price er et merke som har leker av super kvalitet, og det er så mange muligheter med det. Og lekene kan kombineres, så om du har en bondegård fra Fisher Price kan du lett leke med figurene fra Julekrybben, Flyet og skolebussen til Fisher Price sammen, for de matcher overens.

Jeg hadde selv dette som liten og jeg husker det ble brukt inne og ute, med lekepenger, hjemmelagede penger og ekte penger. På slutten var bildene slitt, men det var absolutt mye lek igjen i det. Og om jeg ikke tar feil arvet jeg det fra noen andre og det ble gitt videre når jeg var ferdig med det.

Fisher Price

Ungene her elsker å leke butikk så denne falt i smak hos alle tre i alderen 2-6 år. Så de første dagene måtte vi voksne mekle litt mellom dem, for de mente at den ene brukte den mer enn den andre. 😉 Det som er så kjekt er at selv om de leker butikk kan de lære hva noe koster, farger, koordinering og ikke minst siden de er tre lærer de å dele , leke sammen og rollespill:)

Karoline er den som leker mest med det, men de to større er ikke vanskelige å be om de får spørsmålet fra lillesøster om de kan være med.

Jeg har tidligere kjøpt kassaapparat på Biltema med frukt, lyder, papir penger og mikrofon, men leker i dag er bruk og kast synes jeg. De tåler ikke litt røff behandling, og jeg synes de var rimelig ubrukelige etter 1 mnd bruk.

Vi har flere Fisher Price leker på rommene til ungene og de tåler å treffe gulvet, bli kastet hit og dit, og det er ingen deler som er så små at noen kan sette de i halsen 🙂

Det er mange morsomme muligheter og ungene kan leke i en time non stop med det 🙂 Absolutt verdt investeringen om du vil ha en leke som holder år etter år 🙂

Flere som  hadde denne som liten fra Fisher Price?

Kommentarer
(Lest 199 ganger, 1 Lest i dag)

5 thoughts on “En skal tidligkrøkes….. Fisher Price

  1. Oi, ja, sånn hadde jeg! Så gøy at de fortsatt eksisterer, selv om dagens kassa-apparat er en iMac koblet til en liten kalkulator-dings, hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.