Barn, Høytider

Godteposen i bursdag, MÅ den være full av sukker?

Forrige Fredag hadde vi bursdag for Storesøster. Og godteposene var nøye planlagt flere måneder i forveien. Men det var ikke det vanlige godiset som lå oppi posen. Jeg synes egentlig at ungene få mer enn nok sukker og snop i bursdagen, enn at vi skal sende med godteposer når bursdagen er over også.

Les mer om bursdagen: ANNONSE:Festpakker gjør det enkelt å feire alle anledninger.

Jeg følger Mamma.Fruer på snapchat og Trinestoa skulle ha barneselskap for jenta si. Og hun hadde så mye kult i posene. Der og da bestemte jeg meg for at jeg skal overhodet ikke ha vanlige godteposer i bursdagen til 7 åringen. Så jeg klikket meg inn på wish og fikk kjøpt masse morsomt, og til under samme prisen som om jeg skulle fylt den med sjokolade og annet snop.

Jeg har valgt å fylle den med andre ting i hovedsak, og bare ha noen småting som er godis. Og på det området er wish min beste venn. Der finner man masse billig som man kan ha oppi posen, som allikevel er brukbart.

Plastringer med søte motiver. Stempler med ulike motiver. Ringer med blinkende lys (skikkelig discolys).  Kluter formet som kjærligheter. Søte strikker med sløyfer på. I tillegg la jeg oppi en karamell, lovehearts, fox og PEZ.

Ungene ble supper happy, og det var stor stas at det var litt annerledes ting oppi godteposen. Neste år tror jeg at jeg dropper snopet helt, og bare har noen morsomme småting i.

Har dere godteposer i bursdager? Hva har dere oppi godteposen?

Kommentarer
(Lest 420 ganger, 1 Lest i dag)

8 thoughts on “Godteposen i bursdag, MÅ den være full av sukker?

  1. Her har vi de siste bursdagene hatt FROKOSTBURSDAG og ikke sukker. Men små godteposer.
    Ellers har vi også laget en del utradisjonelle goodiebags! Med tannbørster, strikker, små leker, stempler etc! Er absolutt for andre ting enn sukker!

  2. Vi hadde goodiebags på kino- bursdag! En billig neglelakk, øyenskygge, ballong og masse fjas. Ingen fikk likt. Alle var superfornøyd!!!!

    Jeg synes også Linn sin variant er veldig koselig. Frokost, lissom!

  3. Vi har alltid litt sukker i form av gele eller en kakebit, men fruktspyd, smoothie og andre sunne varianter går også ned. Vi er så kjipe vi, at vi ikke gir godtepose. Jeg er sær på hva barnet mitt kan spise, fordi han er allergisk for noe, men mest for at de jammen ikke trenger alt dette sukkeret .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.