Personlig

Hvem er jeg? 10 ting du kanskje ikke visste

Jeg elsker å lære noe nytt om bloggere jeg følger. Slike “Hvem er jeg?” innlegg er alltid spennende. Man føler man får et annet bånd til dem på en måte. Og man føler man kjenner dem litt. Så i dag skal jeg dele noen få fakta med dere som dere kanskje ikke visste om meg. Så hvem er jeg, sånn egentlig?

1. Jeg liker ikke å være varm

Det verste jeg vet er å være varm og svett. Så sommer i Norge er ikke for meg med tanke på at det er så lommert og fuktig. Jeg er skikkelig grinete når det blir for varmt. (Også hjelper det ikke akkurat med alle småkrypene og insektene som florerer heller). Så høst og tidlig vinter når luften begynner å bite i kinnene er min favoritt tid.

2. Jeg har et elsk / hat forhold til håret mitt

Håret mitt er så tykt. Og frizzete. Det er stadig tørt og føles umulig å gjøre noe med. Men den dagen jeg skal vaske det digger jeg det. For da begynner endelig krøllene å ligge pent, frizzet gir seg og det samarbeider. Men så hopper jeg i dusjen og svisj så er vi tilbake til uregjerlig heste-tegl.

3. Jeg ELSKER sjokolade

Det har jeg alltid gjort. Jeg liker ikke sjokolade med gele o.l. inni. Den skal helst være ren, eller med nougat i. Sjokolade har alltid vært min favoritt. Aldri vært noe glad i annet godteri. Smågodtet mitt som liten var kun melkepletter.

4. Jeg er en planlegger av rang

Jeg ELSKER lister. Jeg lager lister til ALT. Og jeg liker ikke å være digital. Jeg må skrive med penn på papir. Så planleggere går det en del av. Og notatbøker. Min favoritt planlegger de tre siste årene finner du her.

5. Jeg er livredd for å få omgangssyke i hus

Med fire potensielle fontener i hus er omgangssyke den sykdommen som smitter mest som jeg er redd for å få i hus. Gi meg influensa, skarlagensfeber, vannkopper, munn og fot syke i lange baner. Bare la meg slippe den. Jeg har emetofobi og er livredd for å kaste opp selv. Så fort jeg kjenner meg uggen i magen svelger jeg hele pepper, jeg tar tran hver dag og det får ungene også. Og hver kveld skiftes håndkle på do ut, og håndtaket på døren, vasken og knappen på do får seg en overhaling med klor. Også er vi veldig nøye på håndvask når man kommer hjem fra skole og barnehage, butikken, vært ute å lekt o.l.

Hvem er jeg

LES OGSÅ OM DU VIL LESE MER, HVEM ER JEG INNLEGG: 50 ting du ikke visste om meg. 

6. Jeg elsker frukt og grønt

Det beste jeg vet er frukt og grønt, og bær. Jeg skulle ønske det var sesong for vannmelon og jordbær hele året. Og jeg MÅ ha grønnsaker til middagen. Taco er derfor en stor favoritt. Men det må være hele frukt, jeg er ikke spesielt glad i smoothier o.l. Ungene har heldigvis arvet min glede over frukt og grønt.

7. Jeg elsker å hjelpe andre

Jeg brenner for at barn skal ha det bra. Jeg mener at ikke alle barn som er overaktive og har mye energi har ADHD. Og mange burde ikke vært diagnostisert med det. Man må se an miljøet rundt barnet også. Jeg liker å “lånebort” kunnskap, og man kan hjelpe hverandre. Jeg er god på en ting og kanskje en annen er god på noe annet. Så kan man heller “bytte” litt tjenester.

8. Jeg er livredd edderkopper

Jeg blir fysisk uvel, svimmel og kvalm om jeg må nærme meg en. Så her er det mannen som tar seg av slike skumle vesener.

9. Jeg ELSKER jul

Og jeg teller ned hver dag til jeg kan begynne å pynte, bake o.l. Julemusikken er allerede på full guffe på høyttalerene. Jeg pynter HELE huset 1. Desember og koser meg med noe baking. Og andre kaker kjøper jeg. Jeg er sikker på at jeg gleder meg like mye som ungene. Og hver 25. er det som om luften er gått ut av meg.

10. Jeg MÅ ha Trio Julebrus og ribbe for at det skal være jul

De viktigste tingene for meg til jul sånn materielt sett er Trio julebrus, og ribbe. Får jeg ikke de to tingene på julaften kan det bare være.

Hvem er jeg? Det vet du nå. Men hvem er du? Fortell meg en fakta om deg selv i kommentarfeltet.

Kommentarer
(Lest 208 ganger, 1 Lest i dag)

5 kommentarer

 • Magnhild

  Jeg er en kvinne i min ” beste”alder med to voksne barn, men som koser meg med bloggen din likevel.

  Er kronisk syk og i delvis jobb, heldigvis. Bruker enorme summer på det private helsevesenet for å få så gode dager som mulig.

  “Minstebarnet” bor fortsatt hjemme, og bor nesten på ” hotell”, kommer og går som det passer ham og deltar sjelden i felles måltider. Men han er min store ” kjærlighet” og tvinner meg rundt fingrene når han vil?

  Min beste rekreasjon er å gå tur i marka i eget tempo og glede meg over fine stier og markastuer.

 • Mari

  Jeg misliker sterkt når ansatte i butikk kaster potetgullposen ned på båndet. Det skal bli behandlet som gull! Ironien her, er at jeg ikke liker helt potetgullflak, så jeg må knuse de litt før jeg spiser!

 • Linn // FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j.

  Jeg har IKKE støv på hjernen, men eeeelsker å rydde/ommøblere/designe interiør!

 • Nann Karin

  Jeg har heller ikke støv på hjernen og har egentlig et fotoprosjekt med å fotografere hvordan hybelkaninene dukker opp i hodet mitt. Men, jeg må også ha en spesiell julebrus hver jul og det er den fra Hamar og Lillehammer. Jeg har familie på Hedmarken må du vite og drakk den julebrusen før den dukket opp i hele landet.

  Klem for en god dag
  Nann Karin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.