Bokanmeldelser, Familieliv, Hverdagen, Mammatips, Shopping

Planlegger du MÅ ha? Kos med kaos!

En god planlegger er det ultimate verktøyet for en småbarnsmor/småbarnsfamilie. Uten den blir det bare kaos og ingen ting blir som det skal.

kos med kaos

Mitt slagord er: ” Det er kos med kaos, så lenge det kan planlegges”.

Som firebarnsmor og kone er det mange kabaler som skal gå opp. Og ammetåken ligger enda ganske tykk, og teflonbelegget er rimelig glatt. Så er ikke noe skrevet ned så går det gjerne i glemmeboken. Det har jeg x-antall eksempler på. Og jeg er såpass gammeldags at jeg trenger en bok å skrive det ned i.

For 2 år siden gav Idébank for småbarnforeldre ut den første kalenderboken, designet av småbarnsforeldre for småbarnsforeldre. Jeg var så fornøyd med den, at jeg kjøpte en ny i fjor og jeg var kjempespent på om de skulle lage en i år også. Og heldigvis trengte jeg ikke å finne meg en ny planlegger i år. For jaggu hadde de laget en i år også. Da ble det en Happy Mummy, og jeg bestilte den tilogmed før den var ferdig for å være sikker på at jeg skulle få tak i en.

Jeg er utrolig avhengig av planlegger. Men også av skrivesaker og kan gå i flere timer i en bokhandel å se på spiralhefter, penner og tilbehør. Og denne planleggeren sitter jeg å blar i HVER dag bare fordi det gir en god følelse.

Her er det god plass til planlegging, skriblerier, middagsplanlegger og ikke minst den blir en minnebok for familien med ferieminner og juleminner. Så pakk boken ned i en eske når den er ferdig utfylt og ta den frem når ungene blir voksne.

planlegger

Jeg er av de som er utålmodig når det kommer til planleggere og det klør i skrivehånden når en flunkende ny planlegger ligger på bordet. Slik har det vært siden jeg fikk min første skoledagbok for mange herrens år siden. Jeg ELSKER å skrive ned og planlegge.

Kos med kaos boken har i år startet året med Desember. Det er gull i mine øyne, for da slipper jeg å venter HELT til Januar med å starte. Den har også med klistremerker for å gjøre den enda mer leken og morsom.

Jeg er også en sucker for fargelegging og i år som i fjor har den tre ulike forsider, slik at du kan tilpasse den slik akkurat DU liker den. Og fargelegging er stressdempende, så når ungene sitter å tegner tar jeg frem planleggeren og fargelegger litt jeg også.

Og om du er hakket flinkere enn meg så kan du lage din egen planlegger som jeg prøvde på, men den funket ikke for meg. Jeg må ha den ferdig, perfekt og enkel å ta i bruk.

Har du enda ikke kjøpt planlegger for 2018? Da finner du Kos med Kaos sin her, og bruker du koden kosmedkaosvenn får du 15% rabatt. Så fort deg nå, før det blir tomt!

Har du Kos med Kaos sin planlegger?

Kommentarer
(Lest 278 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “Planlegger du MÅ ha? Kos med kaos!

  1. Den så fin ut denne her!
    Bruker ukeplanen vår som henger på kjøkkenet hver uke, til ukens avtaler/aktiviteter/middager. Ved siden av har jeg en mnd kalender for å supplere avtaler lengre frem i tid etc. Laget selv på nett. Denne kan du starte når tid på året du vil – ekstra pluss for det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.