Kropp, Kosthold og Velvære, Personlig, Prosjekt ny mamma, Svangerskap og fødsel

Mammakroppen er i endring, underveisbilder.

Mammakroppen er en artig greie. Den jobber på spreng 24/7. Jeg er stolt av hvilken jobb den har gjort! Men det er en bakside ved fire tette svangerskap.

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg ikke akkurat har vært fornøyd med kroppen etter svangerskapene. Og jeg har ikke hatt ork til å ta tak i det kroppslige. Jeg har hatt mer enn nok med å holde hodet over vannet. Men nå har jeg endelig begynt. Jeg tar det veeeeldig rolig, og jeg kan ikke si at jeg ser så mye endring i det daglige.

Men jeg prøver å øke aktivitetsnivået mitt, og spise sunnere. Og selv om ikke grepene er så store så hjelper det på kroppen. Og med bildebevis så ser man faktisk forskjell.

Les også: Tren mammamagen riktig etter svangerskap. 

Jeg har med vilje tatt det veldig med ro pga ammingen for at ikke det skal komme så mye avfallsstoffer i melken. Etter å ha sett sammenlignings bildene så har motivasjonen kommet enda mer. Jeg har et håp om at en sterkere kropp kan gjøre at jeg har mindre smerter, og at helsen blir generelt bedre. For ikke å snakke om den psykiske helsen, for å ikke være fornøyd med seg selv over tid er ikke bra.

Det tar tid, men jeg håper at endringer som går over tid og ikke på et blunk varer. Og at kiloene som blir borte, holder seg borte.

Jeg har fått spørsmål om hvordan jeg har trent magen, og det er mammamage appen som har gjort det meste der. Jeg har blitt lært opp av Mammamagetrener også før jeg fikk sistemann slik at jeg vet hvordan jeg skal gjøre øvelsene riktig.

mammakroppen

Jeg er utrolig stolt av hva kroppen min har klart. Den har båret frem 4 barn, den har produsert maten dems og den har virkelig jobbet på spreng gang på gang. Men mammakroppen er nå i endring. De sier at kroppen ikke er seg selv igjen før det har gått 3 år etter fødsel. Vel, så lang tid har det ikke gått i mellom noen av mine. Så den har ikke rukket å stabilisere seg mellom slagene. Men denne fantastiske kroppen har klart det gang på gang.

Hverdagen er fortsatt preget av smerter og jeg håper at med tiden blir det bedre. Og at mammakroppen er i endring er det ingen tvil om, og det er super gøy å se endringene som skjer.

Er dere fornøyd med mammakroppen?

Kommentarer
(Lest 354 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Mammakroppen er i endring, underveisbilder.

  1. Det er stor forandring å se her altså. Kroppen blir nok aldri som før også fordi vi blir eldre. Det viktigste er at man trives med seg selv og at man ikke skaffer seg helseproblemer. At du i det hele tatt overlever med fire tette småunger, er en bragd i seg selv. Stå på videre for det du har gjort hittil har virkelig vist resultater❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.