#Tiaratirsdag

Metime, ta deg tid til deg selv. #tiaratirsdag

For en stund siden skrev jeg om #tiaratirsdag, som ble startet av fineste Anne Sudmann. Og jeg elsker den dagen. Den dagen da man retter på krona si, og er stolt av de store og de små tingene man har fått til her i livet. Og i dag er nok en slik dag.

I dag er jeg stolt av at jeg digger å gjøre grovarbeid i hagen. Jeg har gresspollenallergi, men det beste jeg vet er å ha musikk på ørene og klippe gresset samt kantklippe. Nyser som en gal etterpå, men sånn er det. Det er rett og slett terapi.

Metime, bare for meg.

Jeg er også stolt av at jeg har begynt å gjøre ting for meg selv, litt skikkelig metime. I stede for å bruke unnskyldningen om at jeg ikke har tid til å ta vare på meg selv og ta metime, rydder jeg tid i timeplanen. Så søndager er #selvpleiesøndag fremover. Jeg startet på Søndag. Jeg tok en treningsøkt fordi jeg får energi av det, og angsten roer seg. Samt at humøret mitt blir bedre. Jeg fortsatte med å spise mat jeg hadde lyst på og som er bra for meg. Og på kvelden ble det en lang dusj og ansiktsmaske.

metime, outlander, bok, tiara

En annen metime – ting er lesing. Jeg fikk også Outlander – bøkene til jul, og har hele tiden følt at jeg ikke har tid til å sette meg ned å lese. Men i går børstet jeg bokstavlig-talt støvet av den første boken, satte meg i solen og leste 2 kapitler. Bøkene er på engelsk, så det krever litt hjernekapasitet, men fy søren så digg det er å dykke inn i en fantasiverden med skotske menn i kilt, tidsreiser, og gammel overtro. Det er lenge siden jeg kunne dykke ned og bli borte slik. Og enda bedre blir det når jeg får de nye brillene mine neste uke. Det er ukult med krakelerte brilleglass.

Tastaturheks.

Dagens Tiaradame fra meg er Tastaturheks.

Jeg har kjent flotte Lena gjennom blogg og instagram i noen år nå. Og jeg er så glad for at hun har byttet til Tastaturheks-bloggen. For hun har virkelig kommet til sin rett i den nye bloggen og på instagram. Lena er vel den minst heksete jeg vet om, men hun er RÅ bak tastene. Hun skriver utrolig bra, og er ei dame med skikkelig bein i nesa, men som har både selvironi og selvinnsikt. Hun tar ikke seg selv så høytidelig og slikt blir det gode innlegg av. Så klikk deg inn og besøk henne. Du finner henne på facebook og instagram også.

Hva gjør du når du har metime?

Kommentarer
(Lest 172 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “Metime, ta deg tid til deg selv. #tiaratirsdag

  1. SÅ kult å lese og så bra at det er helt konkrete tiltak som gir deg glede og overskudd! Heia deg! ❤
    Og så blir jeg så glad av å lese anbefaling av andre flotte kvinnfolk, slik som Tastaturheks som virkelig ikke er heksete, men tydelig og med snert ❤
    Heia oss damene!
    Klemmer ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.