Sponsing og Samarbeid, Svangerskap og fødsel

My boob(s), my boob(s) are ok

// Sponset amme-bh//

For en tid tilbake inngikk jeg et samarbeid med mammatrend.no, og dere husker kanskje innlegget mitt om den nydelige fleecegenseren fra Boob? Hvis ikke kan du lese det her. 

I tillegg til denne super fine genseren fikk jeg noen nydelige ammebher, og det var veldig deilig etter som de gamle begynner å bli slitt og stive i båndene over skuldrene.

boob

Gosj, dette er utenfor min komfort sone. 

Fast Food T-shirt amme-bh gir god støtte til brystene. Den har sømløs kontur og avtagbare pads som gir brystene fin siluett under en topp, slik at du slipper å se brystvortene igjennom bhen. Den tilpasser seg perfekt etter bryststørrelsen, som kan variere under ammeperioden. Dette synes jeg er utrolig deilig, selv om jeg ikke ammer enda, varierer de gjerne en del fra dag til dag allerede , men bhen gjør at brystene ser fine ut utansett og ikke slappe vrengte polvotter (jepp, den eneste baksiden av medaljen 😉 ).

Jeg har hatt en del ammebher opp igjennom tiden med snart fire tette. Og jeg kjenner at dette er den første som sitter perfekt på min kropp. Og det kan vi like. Og at den er vattert er noe jeg liker ekstra godt, for de som er super tynne synes jeg puppene ser litt rare ut i, men nå som det er vinter og jeg uansett må bruke ull innlegg for å unngå å fryse den melken som er der til is så er de veldig kjekke. (Det minnet meg på at jeg må kjøpe noen ekstra ull innlegg).

87097_Boob_-__Det_svenske_orginalet_Warming_Wool_a_4

Jeg fikk også en av denne bhen i ull, også fra Boob, så nå håper jeg at jeg klarer å holde meg varm nok gjennom vinteren slik at jeg slipper unna brystbetennelser denne gangen. 40 i feber, frysninger, pumping og amming hvert 10 minutt er virkelig ikke å anbefale som nybakt mamma, men jeg har treningen for jeg har vært gjennom det med alle de tre andre.

Hold brystene varme med Warming Wool amme-bh

 • Myk og behagelig amme-BH i herlig ullblanding.
 • Ullfibrene puster og tar opp fuktighet samtidig som den holder deg behagelig varm.
 • Regulerbare skulderstropper, nikkelfrie detaljer og kopper som åpnes med et enkelt etthånds grep.
 • Har bånd som skjuler deler av brystene under amming.
 • Forsterket støtte på begge sider, samt bredribbet søm i underkant for å gi ekstra støtte.
 • BH’en tilpasser seg på et fleksibel måte etter bryststørrelsen, som varierer under ammeperioden.
 • Størrelsen kan også justeres med en ekstra forlengelse som følger med hver BH.
 • Hurtigtørkende, mykt og behagelig materiale i 84% ull, 11% polyamid og 5% elastan.
 • Vaskes på ullprogram, 30 grader.

Noe av det jeg liker veldig godt med boob sine klær og bher er at de er eko sertifiserte 🙂

oeko

Har du prøvd boob sine ammebher? Hvilket merke er din favoritt?

Kommentarer
(Lest 216 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “My boob(s), my boob(s) are ok

 1. Hei☺️
  Gratulerer med lille i magen<3
  Jeg har kjøpt et par av boob sine ammebh og er kjempe fornøyd!
  Har fastfood tror jeg men er ikke noe innlegg i dem, uansett så er de super gode og sitter veldig bra!
  Lykke til den siste tiden☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.