Kropp, Kosthold og Velvære

#prosjektnymamma: 7 ting å gjøre for meg selv

Jeg er medlem av gruppa til Ryddemagi, og den siste uken har jeg kvitte meg med en haug ting jeg ikke trenger. Og lagt ut en del for salg som jeg håper jeg blir kvitt raskt. Men Søndagens oppgave var ikke en rydde oppgave, men en oppgave der jeg skulle finne 7 ting å gjøre for meg selv den kommende uken. Og som småbarnsmor var ikke det så lett.

De første 3 tingene kom lett, men så var det de siste FIRE da. Hva rekker en småbarnsmor å gjøre kun for seg selv på en uke?

Så her kommer da min liste med 7 ting å gjøre for meg selv:

❤ Ansiktsmaske:

En deilig ansiktsmaske etter at ungene er lagt er avslappende og gjør huden glødende og fin igjen.

❤ Gå tur: 

Nå er det lenge siden jeg har gått en lang tur. Og siden det er meldt et par dager med greit vær, så håper jeg at jeg får gått en god tur en av de dagene. Helst skulle jeg gått tur i de flotte skiløypene som er 200 meter fra huset. Men jeg har ikke ski dessverre. Men tipper det blir god trening med barnevogn på veiene siden det er sinnsyke mengder snø her.

❤ Lang dusj: 

Det er noe eget ved det å gå i dusjen når ungene sover. Når man kan dusje til du ikke orker mer, uten at noen roper på deg eller spør og graver. Når du kan barbere leggene helt i fred, eller bare stå der å kjenne det varme vannet løsne opp muskelknuter i nakken. Og smøre deg inn med en god fuktighetskrem etterpå?

7 ting å gjøre for meg selv

❤ Treningsøkt: 

Jeg håper kroppen er med meg, slik at jeg kan få tatt en runde med treningsprogrammet jeg satt sammen her om dagen nå som jeg har minibands. Drømmen er å nå delmål nr 2 i Februar. Og får jeg inn trening og gåturer er det målet helt innen rekkevidde.

❤ Lakke negler:

Jeg er ikke en av de bloggerne som har fått sponsede gellack negler eller vippeextentions, så vi får gjøre det på gamlemåten. Og før jeg fikk barn hadde jeg stadig lakkede negler, men nå har jeg vel hatt det en gang siden vi giftet oss i 2012. Så det skal jeg få gjort denne uken. Synes det er så lekkert, men jeg får alltid merker i lakken OG lakken blir borte på tuppen av neglene. Skjønner ikke hvorfor. Det er så irriterende. Har du tips til å unngå det?

❤ Se på serie: 

Å dumpe ned i sofaen med god kveldsmat, i koseklærne med pledd og en god serie er undervurdert. Og siden Greys har begynt igjen er jeg klar for tirsdags underholdningen.

❤ Legge meg tidlig: 

Dette er et mål jeg har generelt. Å komme seg i seng FØR midnatt er viktig, men så blir man sittende oppe fordi det er så deilig å være våken mens det er stille i huset.

Du kan lese flere av mine innlegg om kropp og velvære  under Temaer.

Dette er mine 7 ting å gjøre for meg selv. Hvilke 7 ting skal DU gjøre for deg selv denne uken?

Kommentarer
(Lest 227 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.