Vinterferie, og ukesmeny uke 8

God morgen, og god vinterferie til dere som har det denne uken!

Det har vært litt stille her de siste dagene, det ble litt hektisk med kakebaking på Torsdag og bursdag for 9 åringen på Fredag. Så litt familietid på Lørdag og besøk på Søndag. Men nå er vi klare for en ny uke og nye muligheter. Her er det vinterferie, så vi må prøve å finne på litt gøy.

Les også: 8 morsomme ting å gjøre i vinterferien.

Listen denne uken kan bli litt endret på med tanke på hva vi gjør de ulike dagene, men den kommer til å se ca slik ut. Litt kos og enkle middager siden det er vinterferie.

vinterferie, ukesmeny uke 8

Vi har egentlig ingen store planer for vinterferien i år. Ungene skal få brukt opp kinokortene sine iallefall. Også er det meldt ganske greit vær, så vi må vel prøve å få vært en del ute også. Jeg vet at jeg skal få fortsatt på rydderunden min, og få ting UT av huset. For mye av det som er ryddet står enda i poser inne i huset. Og da blir det jo ikke stort ryddigere allikevel. så denne uken skal det UT!

Også håper jeg å finne et sted som man kan se hele serien Shetland, for det er en serie jeg har fått anbefalt. Også må vi se litt filmer med ungene, det er en stund siden sist. Minstemann er ikke spesielt interessert om det ikke er brillebjørn eller storemaskiner. Men men….

Etter å ha sett Matkontrollen forrige uke tror jeg jaggu jeg skal kjøpe ferdig pizzadeig å lage en del av de gode tingene han fra kokkelandslaget laget av ferdig deig. Det så skikkelig godt ut, så det må testes.

Har dere vinterferie? Hva er ditt beste tips til hva man kan finne på i Vinterferien?

Kommentarer
(Lest 183 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

 1. Linn // frubever

  God vinterferie!

  Skrev et innlegg idag morges med 13 tips til aktiviteter å gjøre i vinterferien, les det gjerne.

  Her startet uken med 3 syke barn hjemme idag, så det blir litt å ta uken som kommer. Både når det gjelder aktiviteter og middager. For matlysten har ikke vært på topp idag hos guttene…

  God uke!

 2. Lappeteppet

  Her er det vinterferie, den skal tilbringes delvis i jobb men ungene har så mange egne tanker. Kino derimot, det skal de få plenty av. Gavekort må brukes!!! Vi jobber med det!

 3. Monica BJ

  Vinterferie, men har heimeeksamen i ferien… så ferie-ferie får tas igjen seinere, siden ungene må i bhg.
  Den pastagryta de skulle jeg gjerne fått oppskrifta på, enten her eller på facebook 🙂

  1. Post
   Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.