Klær og tilbehør, Kropp, Kosthold og Velvære, Mammatips, Prosjekt ny mamma, Shopping, Sponsing og Samarbeid

Yogaklær på nett, gull for småbarnsmødre

ANNONSE

Jeg har aldri vært en person som liker å trene. Det verste jeg vet er å bli svett og varm. Da er det ikke kult å være i nærheten av meg altså. Men allikevel har jeg alltid vært atletisk i kroppen, og jeg har fått kommentarer på at jeg ser ut som jeg har trent mye. Haha, de skulle bare visst hvor feil de tar.

Jeg har prøvd meg på fortball, håndball, basket, turn, dans og drill. Turn og drill er de jeg har fått til best og drevet med lengst. Det endte med at jeg stod å slo hjul på fotballbanen, så det var vel ikke helt min greie det nei.

Jeg har alltid vært veldig bevisst på hvordan jeg kler meg. Sikkert pga usikkerheten fordi jeg har blitt mobbet i alle år, og vil at jeg se bar ut utad uansett. Men så ble jeg mamma, og da ble stilen med trange jeans og dressjakke ikke helt optimal. Det er ikke digg å sitte flere timer på gulvet for å leke i jeans er mega vondt.

yogaklær

Så etter jeg ble mamma første gang for 9 år siden har det gått i treningsklær. Myke behagelige klær som gir god fleksibilitet og mulighet til å bevege seg rundt etter barna. Og ikke for å nevne husarbeidet. Det er så mye mer behagelig å vaske i gode treningstøy.

Etter å ha fått flere barn på kort tid så er hengemagen et faktum, og den blir nok ikke borte av seg selv. Da er yogaklær tingen. For det er plass til magen i buksene, og toppen er så vid at man ikke ser alle bulkene. Helt genialt. Og om man må en tur på butikken ser det bare ut som man har vært å trent og er skikkelig sprek. Vinn-vinn.

Jeg har tidligere skrevet om at Addnature har masse flotte fritidsklær. Men dette er også nettbutikken for oss smånbarnsmødre med hengemage og behov for stretchy klær slik at vi kan løpe og klatre etter 1 åringen som løper en vei og 4 åringen som setter seg fast i et tre. Vi må være forberedt på alt som småbarnsmødre. Og kanskje burde vi begynt på yoga for å roe stresshormonene i kroppen også? Hvem vet…..

yogaklær

Iallefall selger addnature flotte yogaklær på nett. Det er perfekt for oss som ikke orker å dra med firebarn, og mannen for å lete etter behagelige klær. Og som har sosial angst. Og heller vil surfe litt i ro og fred når ungene er lagt, klikke det ned i handlekurven og få det sendt i posten. Det er lykke det!

Det er tilogmed laget en sang om yogabukse av en blogger fra USA, hun lager masse morsomme parodier. Hør på sangen og etterpå er du også hektet på behagelige yogaklær.

Jeg ler så jeg griner.

Liker du å gå i yogaklær eller annet treningstøy? Har du vært på yogatimer?

Kommentarer
(Lest 244 ganger, 1 Lest i dag)

8 thoughts on “Yogaklær på nett, gull for småbarnsmødre

  1. Jeg vet at jeg har godt av yoga, men da må jeg gjøre det dagelig. Det holder en liten stund og så detter jeg ut igjen. Men, jeg blir alltid rolig av å gå tur i skogen, så det er i alle fall en ypperlig medisin og avkobling <3 Men, jeg har egentlig lyst til å yoge hver dag 😀

  2. Jeg drev en del med yoga tidligere og pilates. Super trening. Bare litt for “ensformig” for meg etterhvert. Men akkurat nå, så kna jeg si at jeg finner ikke treningsglede…. Det var i gamle dager og tiden før barna ? men jeg digger deilige, comfy treningsklær!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.