August, siste pust av sommer og en ny start

I dag skriver vi 1. August. I dag åpner SFOene rundt om i det ganske land, og det er tilbake til hverdagen for veldig mange. Og det kan være ganske hardt å komme seg opp kl 7 og starte hverdagen igjen.

Jeg gleder meg veldig til å komme inn i de faste rutinene igjen. Det er godt med ferie, men hverdagen er det jeg trives aller best med.

Men før vi tar fatt på August, så får vi ta et tilbakeblikk på Juli.

Beste kjøp:

Jumpsuiten min, badebasseng til ungene og håndstøvsugeren jeg fikk til bursdagen min.

Opptur:

Masse pent vær, selv om jeg kunne tenke meg noe mer regn. Med tanke på dyrene og plantene.

Nedtur:

At vi “mistet” en uke pga omgangssyke i huset.

Beste middag:

Grillmat og kyllingspyd.

Favorittsanger:

Rich and famous med SJUR og Isac Elliot

Mest leste innlegg:

Jeg er halvveis

Søtt, salt og sunt? Nøttekuber er tingen.

Morsmelkerstatning – en slags guide.

20 sommeraktiviteter for barn og voksne

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

August er på vei

Inspirasjon i SOME:

Månedens inspirasjon i SOME er Bloggbedre, hun har sluttet i sin jobb for å satse fult på blogg og SOME! Det står det respekt av. Men dama kan det hun driver med så det er absolutt ei dame som er verd å følge med på.

Hun gir gode råd OG hun skaper et samhold oss bloggere i mellom. Slik at man blir mer kolleger enn slik det er mye i “rosa_blogger” verdenen, der det er om å gjøre å tråkke på flest mulig for å klatre høyest opp på listene selv. Facebookgruppen hennes er blitt et koselig samfunn med engasjerte bloggere. Og ingen spørsmål er for dumme.

Mål for August 2018:

Så får vi se litt på målsetningen for August da. For meg er August en ny start, man begynner på en måte med blanke ark igjen. Jeg får en kriblende følelse og jeg kjenner på lukten av skrivesaker og ting til skolestart. Jeg bare ELSKER det. Men først får vi se litt tilbake på Juli.

Mål for Juli:

* Nå delmål nr 4 = 1,5 kg ned

* NYTE sommeren

Jeg klarte ikke gå ned i vekt, av den grunn at jeg nøt sommeren til det fulle. Det har vært is og god mat. Og noen iskaffer fler enn jeg burde. Men altså, HALLO! Det er viktig å kose seg litt også. Og at vekten ikke viste mer enn 1 kg opp etter en måned med utskeielser synes jeg er innafor.

Mål for August: 

* Gå 10 000 skritt pr dag. Klokken har hatt pause hele sommeren så nå skal den lades og på armen igjen 🙂

* Drikke 3 flasker med vann hver dag

* Få på plass rutiner etter sommeren

Månedens bilde:

Hva gleder du deg til i August?

 

Kommentarer
(Lest 175 ganger, 1 Lest i dag)

9 thoughts on “August, siste pust av sommer og en ny start

  1. Jeg gleder meg også til rutiner igjen 🙂 og komme seg ordentlig på plass i nytt hus 🙂 lurer på om jeg også skal lage meg ei liste over mål i løpet av august…

  2. Altså , jeg nyter dagene frem til ferien er slutt, og det er det jeg koser meg med. Skal til Lofoten i fem dager og det er vel et høydepunkt i seg selv. Men, utover det så skal minsten ha guttebursdag den 31, – og er for han den viktigste dagen i den måneden 😀

  3. Oj, hva jeg gleder meg til i august.. Hmm.. Mye tror jeg. Jeg skal pusse opp mer, også skal jo unga tilbake på skolen. Gutta starta i dag, og det tror jeg de har godt av begge to. De har gått litt oppå hverandre den siste uka. Det første jeg gleder meg til nå er helgen tror jeg, da skal jeg på Bryggefestivalen og kose meg masse meg Live musikk og gode venner.

    1. Mine også hadde mer krangling enn koselige stunder nå, så tror det var greit med litt hverdag igjen. Og ikke minst venner som er hjemme fra ferie så de kan leke med noen andre <3

      Nyt August snuppa <3

    1. Så spennende <3 Du, den kjøpte jeg for 90 kr på Lidl i sverige. Og jeg angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte en til, for den er nydelig å ha på. Også kunne jeg faktisk hatt den i en str mindre :O

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 118

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.