Tilbakeblikk 2018

Våren i anmarsj. Mars er over. Hei April!

Da ble det en liten påskeferie her på bloggen. Og vipps så var det 1. April i går. Ble du lurt?

De siste ukene har været vært fantastisk! Og vi har gått masse tur, og snøen har endelig fått fart på seg. Men i dag er siste dag med pent vær på en stund, dessverre. Nå skal det komme snø, sludd og regn igjen. Og jeg kjenner at hele meg skriker NEEEI. Men men, da håper vi at snøen smelter enda mer. For vi har minst 1 meter snø i hagen enda. Men med April håper jeg vi endelig får besøk av våren. Påsken har tradisjonen tro blitt brukt til å fjerne is fra verandaen så man kan bruke den på varme dager. Det gjøres HVER påske.

Men vi tar fatt  på April, må vi ta et lite tilbakeblikk på Mars.

Beste kjøp:

Blenderen vår. Det er ingenting som er så godt som en kald og frisk smoothie når man er skikkelig matlei.

Opptur:

Solen varmer, snøen smelter, nye vogner og vognposer i hus (det kommer mer om det i eget innlegg). Og jeg veier endelig under tre siffer på badevekten. Livstilsendringen sammen med Healthy active mama. Men nå er det bare en uke igjen. Karoline ble 5 år.

Nedtur:

Mye angst, og med det kommer dårlig selvfølelse. Men også MYE halvsyke unger. Hoster og snørrer, samt perioder med feber. Så vi håper at de er bedre snart nå. Og klare for vår og soooooooool.

Beste middag:

Kalvestek med tilbehør

Favorittsanger:

River – Eminem og Ed Sheeran

Skjønnheten og Udyret albumet

Mest leste innlegg:

Søtt, salt og sunt? Nøttekuber er tingen. 

Morsmelkerstatning – en slags guide.

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

10 morsomme vinteraktiviteter for små og store

Gratulerer med kvinnedagen. Er den ikke for meg?

våren

Inspirasjon i SOME:

Denne månedens inspirasjon har jeg akkurat startet å følge selv. Men makan til fyrverkeri av ei dame skal du lete lenge etter. Hun snapper fast for mammahjerter, og skriver bloggen: Iselin Guttormsen – Ærlig talt! 

Hun snakker rett fra levra, og legger ikke to sko i mellom. Går aldri rundt grøten, og har en humor som iallefall får meg til å le så jeg tisser på meg. Facebooksiden hennes MÅ du ha med deg, da får du latterkick minst en gang om dagen. Denne dama MÅ man bare følge. Så mye ærlighet og inspirasjon på et sted. Og hun snakker om det ingen andre tør å snakke om. Må bare like det!

Du finner henne selvfølgelig også på instagram, en konto vel verdt å følge.

Mål for April 2018:

Selvfølgelig trenger jeg noen mål for April også, men hvordan gikk det med målene for Mars? Nå som April kommer med våren (håper jeg) så blir det litt lettere å være mer ute med ungene også. For mine unger er ikke spesielt glad i utetøy).

* Gå 10 000 skritt hver dag (ikke farlig om de kun gåes inne, men de skal gåes)

* Knipe inn på snop og brus i hverdagen igjen

* Nå delmål nr 3! i min plan om å gå ned i vekt. Jeg håper at ved å like meg selv bedre så kommer selvtilliten mer frem og jeg klarer å holde de depressive periodene på avstand. Og det hjelper nok litt med lysere tider også. Klarte ikke delmål 3, men delmål 2. Så delvis klarte jeg det <3

Mål for April: 

* 10 000 Skritt hver dag

* Gå en tur hver dag på minimum 30 min – helst lenger.

* Nå delmål 3 – i vektnedgangsplanen min.

Månedens bilde:

Disse to bildene er det akkurat 1 år i mellom på dagen. Her har jeg også hatt hjelp av en online PT coach i 2 uker. Jeg har jobbet hardt og målrettet. Og synes det er mega synd at jeg nå er inne i den siste uken med denne fantastiske damen i ryggen. Men jeg skal ikke stoppe nå, nå skal jeg fortsette og komme dit jeg ønsker  så kroppen min kan leve så lenge som mulig.

Våren i fjor fikk jeg dette nydelige treningstøyet, men jeg fikk ikke buksen skikkelig opp så den laget søkk i magen. Nå er buksen så stor at den snart må byttes ut med en i en mindre str. DET kan vi like.

Hva gleder du deg til i April? Gleder du deg til våren kommer?

 

Kommentarer
(Lest 227 ganger, 1 Lest i dag)

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.