Tilbakeblikk 2018

Juni, og sommeren er offisielt i gang!

Som de fleste på Østlandet har merket, så har vi allerede fått en smak av sommer her. Vi har hatt temperaturer opp mot og over 30 grader. Det gar vært bading, og sene kvelder. For hvem får vel sove i 300 grader på soverommet? Ikke jeg i allefall, men sofaen er god å ligge på med air condition på. Så jeg har våknet noen netter i 4 tiden på den ja.

Men nå er altså offisielt sommeren her, og dere som har barn vet at det er en måned med MYE som skjer. Det er klasseavslutninger, skoleavslutninger, sommerfest på jobb, og det er barnehageavslutninger. I tillegg til de vanlige barnebursdagene. Så det er virkelig nok å henge fingrene i. Og vi startet allerede i går, med avslutning for 2. klasse.

Men før vi starter på Juni, må vi ta en titt på Mai:

Beste kjøp:

17. Mai trommen til Lillebror. Den blir brukt hver dag, enda. Stort å ha det samme som Storebroren.

Opptur:

Jeg har ligget på bloggtopplisten flere ganger denne måneden <3 Det er så gøy! Og det er så gøy at så mange leser mine skriblerier. Digger dere alle sammen.

Nedtur:

Mye angst og smerter i leddene. Jeg prøver å holde det i sjakk med lett trening og sunn mat.

Beste middag:

Kyllingfilet i brød fra Bjørns gatekjøkken. Den var himmelsk.

Favorittsanger:

Spillelisten Musikk fra da vi var yngre

Mest leste innlegg:

Søtt, salt og sunt? Nøttekuber er tingen.

Morsmelkerstatning – en slags guide.

Kjære foreldre der ute, tenk dere om.

3 grunner til at mammaer ikke går ned i vekt?

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

Mai, Juni

Inspirasjon i SOME:

Min beundring denne mnd i SoMe går til Monica Jensen. Hun er så naturlig og morsom å følge. Og jaggu har vi vært så heldige at hun har blitt med på Mammabloggerne laget. Tenk å være så naturlig foran et kamera!! Jeg er over meg av beundring, og skulle virkelig ønske jeg turte det samme. For makan til dame! Også at hun er like god i det virkelige livet er jo ikke dumt heller.

Våre to minste er helt jevngamle, så jeg har fulgt Monica en gooooooood stund. Tror hun er en av de jeg har fulgt lengst. Og siden det bare er en uke mellom de to nest minste og bare 3 dager mellom de minste er det litt ekstra gøy.

Du finner henne på facebook, instagram, blogg og snap. GO FOLLOW!

Mål for Juni 2018:

Mai er over, og festdagene er slutt. Med is, kaker, brus og sjokolade. Så hvordan gikk det egentlig i Mai?

Mål for Mai:

* Gå tur 1 time hver dag når det er pent vær, og en treningsøkt når det er dårlig vær.

* Være ute med barna hver dag

* Stramme inn leggerutinene så vi voksne har kveld FØR kl 21.30. DVS kutte ut/ned dagduppen til lillemann.

Mål for Juni:

* Gå ned 5 kg

* Rydde i barnas leker

* IKKE sovne på sofaen, men komme seg i seng til ok tid.

Månedens bilde:

Hva gleder du deg til i Juni? Hva skal dere i sommerferien?

Kommentarer
(Lest 270 ganger, 1 Lest i dag)

8 thoughts on “Juni, og sommeren er offisielt i gang!

  1. nyt sommeren, fine du . men er ikke 5 kilo ned på fire uker brutalt mye? hilsen meg som mener sommeren er sånn kose seg tid ☀️☀️Nydelig matrosdress på minstemann på det hyggelige bilde. skal se om jeg får til å lage en slik liste også

    1. Jo, det er et litt hårete mål. Men det hadde vært veldig deilig å nå mitt neste delmål før sommerferien. Slik at jeg kan skikkelig nyte og være stolt av hva jeg har klart.

  2. Jeg regner med å føde i løpet av juni, så det blir absolutt høydepunktet 🙂 ellers gleder jeg meg til varme gode dager ute med familien 🙂

  3. Så fin du har blitt.. Du jobber virkelig, og det syns. Du har alltid vært flott da, men jeg håper du skjønner hva jeg mener. Skal dere være hjemme i sommer? For om dere skal det, så kunne vi jo ha funnet på noe. Vi skal være hjemme vi også, så vi ha flust med tid, og vi har boblebad på terrassen som tåler å bli badet i.. hehe..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.