Tilbakeblikk 2018

Mai, Norge i rødt, hvitt og blått

Da er April plutselig over, og jeg som var sikker på at snøen skulle ligge til 17. Mai her i hagen fikk en gledelig overraskelse når vårvarmen kom. Snøen smeltet på 1,2,3! Det er ikke veldig mange ukene siden jeg hadde 1,5 meter snø utenfor her.

Mai blir en spennende måned, da vi i år har ikke mindre enn TO barn som skal gå sammen med korpset denne 17.Mai dagen. SÅ vi håper på pent vær. Jeg husker vi var grytidlig oppe og spilte ulike steder når jeg drillet. Så det blir spennende å se hvordan dagen utarter seg her.

Men før vi tar fatt på denne Mai dagen, så ser vi tilbake på April:

Beste kjøp:

Den nye mobiltelefonen min. Huawei P20 pro

Opptur:

Årets første bukett plukket av barnehender. Jeg fikk solgt speilrefleksen og kjøpte meg heller en mobil med et supert kamera. Jeg ELSKER å ta bilder, men kamera blir liksom alltid hjemme. Mobilen har jeg alltid med meg. SÅ da var valget enkelt. Og ikke minst, ned 10 kg siden jul!

Nedtur:

Mye angst. Også må det være all den søpla som kom frem når snøen gikk. Og hundebæsjen som folk ikke plukker opp! Skikkelig grisete.

Beste middag:

Pizzabakeren pizza

Favorittsanger:

Spillelisten Get Fit Now

Mest leste innlegg:

Søtt, salt og sunt? Nøttekuber er tingen. 

Morsmelkerstatning – en slags guide.

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

Livsstilsending og ukesmeny uke 15

Våren i anmarsj. Mars er over.

 

Inspirasjon i SOME:

I dag vil jeg løfte frem snapkontoen mammabloggerne, som jeg er så heldig å få være en del av. Her deler man smått og stort. Og det er stadig spennende gjester. Så dette er en konto som er virkelig verdt å følge.

Du finner mammabloggerne på facebook og på instagram. PSST! Denne uken kjører de giveaway, så heng på.

Mål for Mai 2018:

April var over på 1,2 ,3 ! Og vipps var det tid for å sette seg nye mål. Men hvordan gikk det i April?

Mål for April: 

* 10 000 Skritt hver dag

* Gå en tur hver dag på minimum 30 min – helst lenger.

* Nå delmål 3 – i vektnedgangsplanen min. – Manglet 1,5 kg for å nå målet.

Så det ble NESTEN full pott, men jeg er godt fornøyd.

Mål for Mai: 

* Gå tur 1 time hver dag når det er pent vær, og en treningsøkt når det er dårlig vær.

* Være ute med barna hver dag

* Stramme inn leggerutinene så vi voksne har kveld FØR kl 21.30. DVS kutte ut/ned dagduppen til lillemann.

Månedens bilde:

Hva gleder du deg til i Mai?

Kommentarer
(Lest 179 ganger, 1 Lest i dag)

4 kommentarer

 • Monica BJ

  Spennend emes to barn som skal spille på 17 mai! Så glad for å høre om barn som fortsatt elsker korps 🙂
  I mi er det mye koselig som skjer. Gleder meg til å få overstått eksamen, men mest til å nyte vårdager ute i finværet med familien 🙂

 • Helene NH

  Så flink du har vært! Du gir meg så mye inspirasjon, jeg tenker stadig vekk på deg når jeg gjør ting. Litt flaut ?

  Jeg har gjort et bomkjøp i april, og det var en brukt fitbit. Når det står i bruksanvisningen at reima bør vaskes regelmessig, så må den det ? begge reimene stinker så utrolig svette at jeg ikke kan ha den på meg ? har bestilt mye fra ebay, så før den tid går jeg gjennomsnittlig 0 skritt i den appen ? 3 timer i klorvann funka ikke!

  Klassen til Jenta har ansvar for 17.mai feiring ved skolen i år, og jeg har selvfølgelig pådratt meg megaansvar. Akkurat nå har jeg over 1000 gevinster til lotteri liggende i stua og jeg sliter litt med hvor jeg skal oppbevare det i 15 dager til. Selvfølgelig ble jeg syk midt oppi det hele, og ingen i gruppa mi gidder å ta over. Jenta mi har jo bursdag på selveste dagen også, så jeg ser bare frem i mot at alt dette er over så vi kan konsentrere oss kun om 9 åringen ❤️

  Ha en fantastisk mai ? alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.