Året 2017

Nest siste dag i 2017, 2018 her kommer vi

Da er 2017 snart over, og 2018 bringer med seg nye muligheter. Og det neste året har jeg konkrete planer for. Og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen jeg skal på. Både på godt og vondt. Så om du er nysgjerrig på hva det neste året vil bringe bør du følge meg på snap (frujacobsenno), instagram og facebooksiden til bloggen.

Men før vi starter det nye året, tar vi et raskt tilbakeblikk på det gamle.

Les også: Tips til å gjøre nyttårsaften gøy for liten og stor. 

Beste kjøp:

Det må være lillebrors nye seng, han sover heldigvis hakket bedre i den enn den forrige. Og jeg håper det nye året bringer med seg mer søvn. Også må det være isbitmaskinen min. Jeg er ikke noe glad i rent vann, men med isbiter er det helt supert.

Opptur:

Rombyttet på ungene. Det er mye enklere slik det er nå. Også må det være sommerferien vi hadde. Vi koste oss masse.

Nedtur:

Klokkestillingen, helt klart. Utrolig teit det der altså. Det går relativt raskt over, men det er litt pes når man har små barn som ikke forstår når man sier det er fortsatt natt.

Middag:

Det må være jule og nyttårsmiddagene tror jeg. Det er det beste jeg kan få, men det holder også lenge å kun ha det en gang i året.

Favorittsanger:

Jeg vil skinne

Jeg er Vaiana

Mest leste innlegg:

Morsmelkerstatning – en slags guide.

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

Godteposen i bursdag, MÅ den være full av sukker?

Tips til å gjøre nyttårsaften gøy for liten og stor

Mammakroppen er i endring

Inspirasjon i SOME:

Min inspirasjon dette året som er gått er i hovedsak to stykker. Det er Malene Fjærtoft som står bak Jentesjef og Malenefjaertoft.no. Hun deler raust av det hun kan, og det er aldri noe problem å bruke henne som sparringspartner når man står fast på noen områder. Hun er amazing, og RÅ på innhold, facecbook, instagram og strategier.

Lene er den andre hovedinspirasjonen min. Bloggen hennes Bloggbedre er en av mine hverdags-verktøy når jeg skal gjøre ting på bloggen. Hun har morsomme utfordringer og masse fagstoff som er greit å lese seg opp på. Og selvfølgelig den flotte gruppen på facebook, der det er samlet et flott knippe bloggere som hjelper til med det som skulle være.

Og selvfølgelig er Idebank for småbarnsforeldre en super inspirasjon. Hva de får til med FEM barn? Jeg bøyer meg i støvet. Og det er så morsomt å følge med på dem. Også at de ikke mister bakkekontakten selv med snart 100 000!! følgere på facebook. Det står det respekt av.

Noen av målene for 2018:

* Gå ned i vekt

* Bli ryddigere og få ting mer organisert

* Bli flinkere til å oppdatere bloggen

* Spare mer

Jeg gleder meg til å ta fatt på 2018, og jeg håper at en del pusslespillbrikker faller på plass og at jeg når flere av målene mine. De som står over her er bare noen få av målene jeg har for det nye året. Og jeg gleder meg til å dele med dere underveis.

Med dette ønsker jeg dere et riktig godt nyttår. Også håper jeg vi blogges i 2018. Husk å følg med i mine sosiale kanaler for å se hvilke spennende planer jeg har og om jeg når mine mål.

Kommentarer
(Lest 238 ganger, 1 Lest i dag)

2 thoughts on “Nest siste dag i 2017, 2018 her kommer vi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.