Oktober, og høsten fester grepet skikkelig

Vi skriver 1. Oktober i dag, og høsten har tatt et skikkelig grep rundt naturen. Det er roligere, mørkere og kaldere. Men jeg ELSKER det! Oktober må være en av de fineste månedene jeg vet om. Men før vi kaster oss inn i Oktober, så tar vi et tilbakeblikk på September.

Beste kjøp:

MasterFit tredemølle. Den er perfekt for meg som ikke tør å dra på treningssenter og har barn. Slik at selv om ungene blir syke og må være inne, så kan jeg ta meg en økt i løpet av dagen. Helt supert!

Opptur:

Kjøligere temperaturer. Fjernet masse shit vi har hatt liggende i skuffer og skap som ikke blir brukt. Og enda mer skal ut og vekk.

Nedtur:

Mye migrene og dårlig form.

Oktober

Beste middag:

Hjemmelaget pizza

Favorittsanger:

I like it – Cardi B

Kvelden lister seg på tå

Girl in the mirror

Mest leste innlegg:

September, måneden med det rare i.

Søtt, salt og sunt? Nøttekuber er tingen.

Morsmelkerstatning – en slags guide.

20 morsomme ting å gjøre om høsten

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

Inspirasjon i SOME:

Jeg prøver etter beste evne å vokse litt på instagram, men pga stadige endringer i kodeks og hva man bør gjøre for å nå frem så er det vanskelig. Jeg føler jeg stadig mister følgere, engasjerer mindre og får mindre til på instagram. Og da henter jeg tips og råd hvor jeg kan. Og i det siste er det strategiene til denne damen som har fått det til å svinge litt. Og jeg håper å komme enda sterkere tilbake på instagram i Oktober.

Du finner Palladinomedia på facebook og instagram

Mål for Oktober:

Oktober er den måneden jeg liker aller best om høsten. Da tar høsten et skikkelig balletak på sommeren, luften blir crips og man får de første frostnettene. HELT perfekt. Men før vi kan sette oss mål for Oktober, får vi se hva vi klarte i September.

Mål for September:

* Gå 10 000 skritt hver dag

* Drikke 3 flasker vann hver dag

* Gå en tur hver dag

* Godis kun i helger

Tre av fire er innafor, om jeg skal si det selv. Og jeg håper virkelig at jeg klarer å være like flink i Oktober. Og her kommer mitt fokus på denne måneden.

Mål for Oktober:

* Ha et positivt fokus

* Drikke MYE mer vann

* Spare mer

* Være aktiv hver dag

* Ned i vekt så jeg når målene mine

Månedens bilde:

Kommentarer
(Lest 175 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.