Februar kom og gikk. Nå kommer Mars og våren?

I dag er det siste dagen i Februar. 28 dager går innmari fort! Jeg kan ikke skjønne hvor tiden blir av. Men nå er 9 åringen feiret med alle kameratene fra klassen, og det var stor stas. Og etter 2 timer ute med herjing i snøen så var de rimelig slitne når bursdagen var ferdig.

Beste kjøp:

Nytt stuebord og film til å legge på, slik at det passer inn skikkelig her. Her kan du lese om mitt #Ikeahack. 

Opptur:

Mindre sykdom enn i Januar. Og vi fikk solgt og kastet ut en del ræl vi ikke bruker lenger. Det er deilig. Også fikk vi hatt bursdag for 9 åringen før vinterferien. Det synes han var kjempe stas. Og jeg fikk tak i boken: Mikke Mus kokebok.

Nedtur:

Hatt mye angst og det kjennes på kroppen. Også all denne snøen er så utrolig sært. Er mega lei snø nå. Så nå trenger jeg vår og varmere dager.

Beste middag:

Stekt kylling fra Meny. Det er såååå godt!

Favorittsanger:

Jeg fant alle sangene til The Boys på Spotify. Det var artig, og mange gode minner.

Mest leste innlegg:

Søtt, salt og sunt? Nøttekuber er tingen. 

Morsmelkerstatning – en slags guide.

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

10 morsomme vinteraktiviteter for små og store

Verdens beste sjokoladekake

Inspirasjon i SOME:

Det er utrolig mange som inspirerer meg i SOME. Men denne måneden så tror jeg at jeg går for ei barndomsvenninne sin konto, Wellnessandpassion. Hun tar så nydelige bilder. Også tror jeg at jeg må invitere meg selv på middag til henne, for hun lager utrolig mye godt.

Mars, wellnessandpassion

Den gjennomførte stilen på profilen og de super gode oppskriftene er super inspirasjon. Både til å få til en nydelig uttrykk på instagram profilen og å spise sunnere. Hun har riktig nok ikke fire barn som meg, men inspirasjonen gror når jeg ser de fine bildene. Og det pusher meg til å tenke 2 ganger på hva jeg legger på profilen og hva som ender på storyen.

Mål for Mars 2018:

Jeg har satt meg noen mål for Mars, og de er nok litt mer ambisiøse enn de for Februar. Men først får vi se hvordan det gikk med Februarmålene.

* Tørre å videosnappe mer

* Drikke mer vann

* Fortsette med å ikke spise snop og drikke brus i uken

Halvparten da, får vel si det er ok. Med tanke på at angsten herjer i kroppen om dagen, og de depressive periodene ligger å lurer litt i bakgrunnen.

MÅL FOR MARS: 

* Gå 10 000 skritt hver dag (ikke farlig om de kun gåes inne, men de skal gåes)

* Knipe inn på snop og brus i hverdagen igjen

* Nå delmål nr 3! i min plan om å gå ned i vekt. Jeg håper at ved å like meg selv bedre så kommer selvtilliten mer frem og jeg klarer å holde de depressive periodene på avstand. Og det hjelper nok litt med lysere tider også.

*

Månedens bilde:

Det er rett under 1 år på bildene. Og jeg kjenner at jeg må jobbe med hodet også. For jeg ser ikke forskjellen selv i det virkelige liv. Men den er jo helt tydelig der. Og jeg håper at det neste året viser minst like mye forskjell. Vi har kuttet ut nattamming i vinterferien og faser forsiktig ut all amming nå. Så det blir spennende å se på bilder 6 måneder fra nå. Og om 1 år igjen.

Gleder du deg til å ta fatt på Mars?

Kommentarer
(Lest 218 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

  1. Pingback: Februar kom og gikk. Nå kommer Mars og våren? | Blopp.no

  2. Monica BJ

    Jeg er veldig klar for en måned med mindre sjukdom, for februar har rett og slett vært helt grusom mot oss når det gjelder sjukdom… ellers er jeg glad i snøen, selv om jeg får brukt den lite i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.