Året 2017

Oktober, og 2 måneder til magi!

I dag skriver vi Oktober. Vi er godt i gang med min favoritt årstid, HØSTEN! September har vært innholdsrik, og vi har lært på veien. Og jeg gleder meg til å ta fatt på Oktober. Og tenk at det bare er 2 måneder til første kalenderluke skal åpnes, og vi lager julemagi. Men først tar vi et tilbakeblikk på September.

Beste kjøp:

Filmen Trolls, den har blitt sett x-antall ganger. Også ullgenseren og ulljakken til Kaspian fra Navigare. (Psst: om du legger igjen mailadressen din i sidemenyen her får du 20% på alt selv allerede nedsatte varer).

Opptur:

Kristines bursdagsselskap. Hun var lykkelig og jentene var glade. Veldig enkelt men allikevel elegant og gjennomført. Og jeg SER endringer på kroppen med tanke på livsstilsendringen.

Nedtur:

Alt regneværet. September ble ikke helt som jeg håpet. Litt vel mye regn, så jeg håper Oktober bringer mer flott høstvær.

Middag:

Speltlompe pizza

Favorittsanger:

The Skye boat song

God morgen

Fatterns fossilrock

Meg og bestemor

Mest leste innlegg:

Morsmelkerstatning – en slags guide.

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

20 morsomme ting å gjøre om høsten

Mammakroppen i endring, underveisbilder

Hverdagen kan være slitsom

Oktober

Inspirasjon i SOME:

Det er mange som har inspirert meg i September. Og å bare trekke ut en er skikkelig vanskelig. For helst skulle jeg fremsnakket ALLE jeg liker å følge. Men denne gangen er det en navnesøster som skal bli fremsnakket.

Hun heter Jakobsen, og jaggu har hun like mange barn som meg selv. Hun hoppet i det og startet også sin egen barneutstyrsbutikk. Hun sjongelerer å være firebarnsmor som en lek. Minste hennes er født barne noen dager før min egen minstemann, men han ble født med en type barnekreft.

Hun er ei dame med ben i nesa, og hun er alltid positiv. Hun ser noe positivt i alt! Selv det å ha omgangssyke i huset. Selv da er hun positivt innstilt: “Bare 2 av 6 spyr! Da er det flere friske enn syke, må jo se positivt på det”. Hun er rett og slett et fyrverkeri av ei dame. Du finner bloggen hennes her.  

Hvordan gikk det med mine mål for September?

* Lage ny spilleliste på spotify (tips meg gjerne om sanger)

* Fortsette å bevege meg, en tur HVER ukedag.

* Spise enda sunnere

* Ha en rett uten kjøtt i uken

* Trene mer styrke

* Komme i gang med mammamage appen igjen

Kom ikke helt i mål, men at jeg klarte flere enn jeg ikke klarte er positivt, og viser at jeg ikke er perfekt 😉

Mål for Oktober:

* Trene styrke og gå turer på en regelmessig basis.

* Gå ned 2 kg

* Lage spilleliste på spotify

* Selge unna ting jeg ikke trenger lenger

Månedens bilde:

Hvordan har din September vært? Hva er dine planer for Oktober?

Kommentarer
(Lest 81 ganger, 1 Lest i dag)

3 thoughts on “Oktober, og 2 måneder til magi!

  1. Først av alt: jeg heier på deg og gir det tommel opp for mammakroppen!! Du er helt rå, Trine Lise! Ingen som ikke har født fire ganger (!) som oss, aner hva det gjør med kroppen! All respekt til deg – er det en ting jeg er sikker på, så er det at du når målet ditt!

    Jeg ble helt rørt jeg! At du trekker fre meg ? TUSEN takk! Det setter jeg stor pris på! Og jeg henger meg på Nann Karin, denne listen og oppsummeringen er kul!
    God søndag til deg og gjengen ?

    Ps, nå er alle friske! Ha ha! Kan ikke klage da ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.