Desember, den magiske måneden

Da er vi inne i Desembermåned, og dette er virkelig den mest magiske måneden. Alle lukter, ting og følelser blir magiske. Alven Alvin lager nissegøy hele førjulstiden. Man går å venter og tenker på hva man skal gi, og man har veldig lyst til å klemme på pakkene som ligger gjemt bare for å se om man kanskje kan klare å gjette.

Dette blir nok den siste tilbakeblikks innlegget, da jeg har andre planer for det neste året. Men jeg kan love dere økt aktivitet her inne, og masse aktivitet på instagram og facebooksiden.

Beste kjøp:

Det må vel være all julepynten. Jeg MÅ kjøpe noe nytt hvert år. Såeh, ja. Jeg er 32 nå og har et helt garderobeskap fullt. Hvordan ser det ut når jeg er 64 liksom 😛

Opptur:

HALLO?! Det er Desember! OG jeg har fått noen netter med mer enn 2 timer søvn. Kan ikke klage da 😛

Nedtur:

Mye angst og vonde følelser overfor meg selv.

Magiske alv

Beste middag:

Ribbe middag

Mest leste innlegg:

Årets julemagikalender, elf on the shelf

Søtt, salt og sunt? Nøttekuber er tingen.

Morsmelkerstatning – en slags guide.

Tips til billige og kreative julekalendere

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

Inspirasjon i SoMe:

Det er så mange som inspirerer meg og som jeg gleder meg over i sosiale medier om dagen. Det er skikkelig gøy! Men om jeg må trekke frem en så er det vel Helene Drage og hennes åpenhet rundt operasjonen hun valgte å ta. Hun har vist oss tanker før og etter, og ikke minst snappet hun nesten fra operasjonsbordet.

Hun er åpen og ærlig, og ikke minst ei fantastisk flott dame. Og jeg gleder meg til å følge henne på veien.

Mål for Desember:

I Desember velger jeg å ikke ha noen spesielle mål. Jeg skal bare senke skuldrene og slappe av. Nyte tiden sammen med familien. Her blir det ikke rundvask av den grunn at man skal steke ribbe og bake kaker. Så da vasker jeg heller ut skikkelig på vårparten når man kan henge tepper ute, ha verandadøren oppe og kjenne solen begynner å varme. Jeg ser ikke poenget i å ha rundvask til jul når man skal ha inn juletrær, gjester, steke fet mat o.l.

Men la oss se på målene for November: 

* Bli ferdig med alle julegaver

* Ned i vekt så jeg klarer 100 dagers prosjektet mitt

* Nå 2500 følgere på instagram.

* 10 000 eller mer skritt pr dag

* Drikke mer vann

Jeg må nok innse at det var litt ambisiøst mål jeg satte meg innen 19. Januar 2019, men jeg har ikke gitt opp. Og ned i vekt og cm har jeg gått.

Mål for Desember: 

* Gå turer så mye som mulig

* Nå 3000 følgere på instagram

* Kose meg

Månedens bilde:

Magiske juletre

Ønsker dere alle en nydelig førjulstid <3 Håper dere får den magiske følelsen dere også!

Kommentarer
(Lest 105 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.