Blogg og Teknikk

Mest lest i 2019

I dag er den siste dagen i 2019, og i dette tiåret. Tenk på det, vi går ikke bare inn i et nytt år, men et nytt tiår. Det vil si at jeg og mannen går inn å vårt 3. 10 år sammen snart. Det er spesielt å tenke på. Men samtidig så er det på den måten man merker at tiden flyr i godt lag. Men, nok om det. I dag tenkte jeg å vise dere hva som er mest lest i 2019 her på bloggen.

Det er ikke til å legge under en stol at det har vært litt bloggtørke her inne i år, men jeg har en haug med innlegg jeg vil få ut i 2020. Så kanskje er 2020 året jeg får bloggen skikkelig opp igjen.

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft.

Når mine var babyer så brukte jeg mest svisker for å få fart på magen. Men jeg synes ikke den fra butikken funket spesielt bra. Også var det genialt å fyse ned i silikonformer. For en isbit med sviskemos i grøten og den var spiseklar og god for magen.

Morsmelkerstatning – en slags guide

Denne begynner nok å gå litt ut på dato, men siden den er såpass mye lest er det nok noen som finner hjelp i den allikevel. Jeg vet noen av typene ikke er på markedet lenger dessverre. Men det er en viktig guide på mange måter. For det er vanskelig å finne tips ang morsmelkerstatninger dersom ammingen går i grus. Noen vil ikke amme, andre får det ikke til. Uansett grunn er det helt greit. Det viktigste er ikke amming, men MAMMING!

Søtt, salt og sunt? Nøttekubber er tingen.

Disse er fantastisk gode og det må være flere som digger dem for dette innlegget ligger på topp 5 listen hver eneste mnd. På pinterest er den delt 4530 ganger! Det er vilt. Og jeg skjønner at Pinterest absolutt må brukes mer.

mest lest i 2019

Mine 12 beste nissestreker til rampenissen

Dette innlegget har blitt lest mye, så det er helt sikkert flere enn meg som begynte å gå tom på slutten. Jeg skal være så ærlig å si at når de reiser på julaften er det veldig deilig å slippe å tenke på den nissen et år.

Tips til å gjøre nyttårsaften gøy for liten og stor

Dette innlegget skrev jeg i 2014, men det er like aktuelt i dag. For det er masse gode ideer til hva man kan gjøre for å korte ned ventetiden til midnatt. Det leses flere tusen ganger i året. HVERT år. Kjempe stas.

Dette er det som er mest lest i 2019, så nå gleder jeg meg til å ta fatt på 2020 sammen med dere.

Og er det noe du gjerne vil jeg skal skrive om og dele her på bloggen? Legg igjen en kommentar, send meg en mail eller skriv til meg på insta/snap/facebook. Så skal du nok se at jeg tar deg på kornet og skribler ned litt.

Kommentarer
(Lest 149 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.