November, og snart kalender tid.

Tenk at vi i dag skriver NOVEMBER! Hjelpes! Det er bare 2 måneder igjen av 2017, og kun en måned igjen til vi skal begynne å åpne kalendere. Jeg har vært så heldig at jeg skal få gi bort et par stykker til dere også. Så følg godt med både her og på facebooksiden. I sidemenyen kan du legge igjen adressen din så kommer innleggene på mail til deg om du ønsker det.

Jeg har gjort noen endringer i utseendet på bloggen de siste dagene, så kom gjerne med tilbakemeldinger på hva dere synes. Men nå skal vi ta et tilbakeblikk på Oktober.

Beste kjøp:

Nye sengen til lillebror. Vi kastet ut sprinkelsengen og kjøpte en vanlig seng. Det er så utrlolig mye enklere for min rygg og kropp med en seng der jeg ikke må bøye meg så mye for å legge ned minsten.

Opptur:

Å se ansiktene til ungene når de fikk hvert sitt halloween kostyme av farmor. Det var mye lykke på en gang for å si det sånn.

Nedtur:

Det tror jeg må være det samme for flere foreldre. At klokken stilles 😛 Det er mas altså. Men det går seg heldigvis raskt til.

Middag:

Hjemmelagede farsekaker med poteter og grønnsaker, og seibiff.

Favorittsanger:

Jeg har fått helt dilla på sangene fra Vaiana filmen 😛

Jeg vil skinne

Jeg er Vaiana

Mest leste innlegg:

Morsmelkerstatning – en slags guide.

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

20 morsomme ting å gjøre om høsten

Godteposen i bursdag, MÅ den være full av sukker?

Årets julemagikalender

Inspirasjon i SOME:

Månedens inspirasjon i SOME er god på å rose andre når de har gjort noe bra, hun er god på å komme med hyggelige ord og ikke minst inspirerer hun med det hun gjør. Og  denne måneden er det Liv Judit jeg snakker om. Kreativhverdag. Hun finner på morsomme ting med ungene, og hun har lært meg masse dette året om hva jeg kan finne på med mine.

At hun er kronisk syk, men allikevel er aktiv og kreativ med ungene sine gjør at dette virkelig er en dame jeg ser opp til.

 

Du finner denne flotte damen på bloggen www.kreativhverdag.no, facebook, instagram og snapchat.

Kommentarer
(Lest 160 ganger, 1 Lest i dag)

Comments

 1. Liv Judit

  Å du er så god! Snille, omtenksomme og gode Trine! Jeg er så glad for jeg har funnet deg her inne i bloggverden og dette innlegget gjorde onsdagen min så mye bedre❤️❤️

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.